Binance Japonya, Platformunda Listelenen Altcoin Sayısını 100’e Çıkaracağını Açıkladı!

Bu ayın başlarında hizmet vermeye başlayan Binance Japan, bugün yaptığı açıklamada kısa vadede platformunda en az 100 token sunmayı hedeflediğini açıkladı.

Binance Japan, Listelenen Token Sayısını Üçe Katlayarak 100’e Çıkarmayı Planlıyor

Binance Japonya’nın temsilcisi bugün çevrimiçi bir brifingde, piyasada daha iyi likidite sağlamak için ülkedeki diğer yerel kripto borsalarıyla birlikte çalışmayı planladığını söyledi.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in Japon kolu şu anda 34 token listeliyor. Daha önce Japonya’daki müşterilerin spot ticaret, Earn ürünleri ve NFT pazarı gibi hizmetlere erişim sağlayabileceğini söylemişti.

Bu yaklaşım, Japon pazarındaki tüccarlar ve yatırımcılar için gelişen bir ekosistem üretmeyi, güçlü ticaret fırsatları sağlamayı ve genel kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

Binance’in Japonya’ya yeniden girişi, önceki düzenleyici kaygıların ardından geldi. JFSA, 2021 yılında Binance’in ülkedeki faaliyetlerine ilişkin uyarılarda bulunmuş ve borsanın uygun kayıtlar olmadan faaliyet gösterdiğini vurgulamıştı.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao’nun Japon kripto medya kuruluşu Coinpost’tan bir makaleyi retweet etmesine yol açarak borsanın niyetlerini daha da belli etti.

Daha sonra gerçekleşen satın alma ve mevzuata bağlılık, Binance Japonya’nın Japonya’daki kripto meraklıları için güvenli ve düzenlenmiş bir alım satım ortamını teşvik etme ve aynı zamanda borsanın küresel genişleme ve yenilik misyonunu ilerletme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4