Binance Futures Popüler Altcoin CYBER’ı Listeliyor

Kripto para borsası Binance’den önemli bir altcoin açıklaması geldi. Açıklama, yatırımcıları ve traderları heyecanlandıracak cinsten. Buna göre Binance’in türev ürün kolu olan Binance Futures adım atıyor. Web3 sosyal ağ protokolü alanında gelecek vaat eden bir altcoin CyberConnect (CYBER) için yepyeni bir sürekli sözleşme sunmaya hazırlanıyor.

Altcoin için Alım Satım 21 Ağustos 2023’te başlıyor

Yatırımcıların takvimlerine not almaları önemli. Altcoin CYBER sürekli sözleşmesi 21 Ağustos 2023’te TSİ 15:00’te (12:00 UTC) geliyor. Bunu daha cazip kılan, yatırımcıların CYBER işlemleri için 20 kata kadar kaldıraç kullanma esnekliğine sahip olacak olması.

Binance’in bu son hamlesi, çok çeşitli alım satım seçenekleri sunma ve kullanıcılarını kripto para piyasasının ön saflarında tutma konusundaki kararlılığını pekiştiriyor. CYBER’ın Web3 sosyal ağına getirdiği yenilikçi yaklaşımla bu yeni sürekli sözleşmenin bir anlamı var. Kripto alanındaki bir sonraki büyük şeyden faydalanmak isteyen yatırımcılar için ilgi çekici fırsatlar sunacak.

Binance listelemesinin ardından fiyatta düşüş

Başlangıçtaki sağlam performansa rağmen, CYBER fiyatı Binance listelemesinin ardından %80’lik düşş yaşadı. Altcoin CYBER, kripto para borsası Binance’e girişinden kısa bir süre sonra geriledi. Buna göre %80’lik keskin bir düşüş yaşadı. Buna göre değeri 4,59 dolara kadar düştü. Ancak token, listelemenin hemen ardından %300 gibi etkileyici bir artış gösterdi. Binance, resmi blogunda CyberConnect (CYBER) ve Sei’yi (SEI) listeleyeceğini ve her iki token için birkaç işlem çifti ekleyeceğini duyurmuştu.

Listelemenin ardından, her iki tokenin de fiyatlarının artması bekleniyordu. Çünkü bu, her iki token için de ilk önemli borsa listelemesiydi. Ancak, ilk heyecana rağmen, altcoin CYBER tokeninin fiyatı düştü. Düşüşün arkasındaki neden belirsizliğini koruyor. Ayrıca CyberConnect’in ilk borsa arzlarındaki (IEO’lar) güçlü performansı göz önüne alındığında özellikle şaşırtıcı bir durum. CyberConnect, 18 Mayıs 2023 tarihinde Coinlist’te 3.000.000 tokenlik ilk IEO’sunu gerçekleştirerek 5,4 milyon dolar toplamıştı. Daha sonra proje, Bitmart’ta 6.000 tokenlik bir IEO başlatarak 10.800 dolar toplamıştı.

Projenin kendisi

CyberConnect V3, kullanıcılara dijital kimlikleri, içerikleri ve sosyal etkileşimleri üzerinde kontrol sağlayarak onları güçlendirmeyi amaçlayan bir web3 sosyal ağıdır. Üç temel özellik yer alıyor. CyberAccount, CyberGraph ve CyberID.

CyberAccount, çok zincirli web3 faaliyetleri için işe alım deneyiminde devrim yaratmayı hedefliyor. Ayrıca kullanıcıların farklı ağlar arasında gaz ödemelerinin karmaşıklıklarında gezinmesini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda kullanıcılar bu işlemleri basitleştirmek için altcoin CYBER’ı kullanıyor. Öte yandan CyberGraph, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği kaydetmek ve bir dizi blockchain arasında bağlantı sağlamak için güvenli bir çerçeve sağlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3