Binance Eski CSO’su Patrick Hillmann, Bitcoin’in 60.000 Doların Üstüne Çıkmasını Sağlayabilecek İki Katalizörü Açıkladı

Kripto para borsası Binance’in eski Strateji Başkanı Patrick Hillmann, Twitter’da Bitcoin’e ilişkin boğa görüşünü paylaştı.

Patrick Hillmann, Avrupa’da Büyük Bir Borsanın Lisans Alması ve Kore Pazarının Açılmasının Bitcoin’de 60.000 Doların Üstünü Getirebileceğini İddia Etti

Hillmann, Bitcoin fiyatının 60.000 dolar ve daha da ötesine geçebilmesi için gereken katalizörün, Avrupa’nın kripto para yasaları olan Kripto Varlık Piyasaları (MICA) kapsamında büyük bir kripto para borsasının lisans alması olacağını söyledi.

Buna ek olarak Hillmann, BTC’nin yeni bir rekor kırmasını sağlayabilecek bir diğer katalizörün ise Kore pazarının dünyaya açılarak daha erişilebilir hale gelmesi olabileceğini belirtti. Çok az sayıda insanın Kore piyasasının gelecekteki önemini anlayabildiğini ifade etti.

Güney Kore, nüfusunun tahmini %11’inin bir tür dijital para birimine sahip olmasıyla kripto benimseme açısından önde gelen ülkelerden biri.

Hillmann, kişisel ve profesyonel nedenlerle Binance’ten ayrılmıştı. Ayrılışının Binance’in ABD ve diğer ülkelerde karşılaştığı düzenleyici sorunlarla ilgili olduğunu reddetmişti.

Hillmann, Binance’e katılmadan önce küresel bir iletişim firması olan Edelman’da çalışmış ve burada kriz ve risk uygulamasında Küresel İnovasyon Başkanı olarak görev yapmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4