Binance CEO’sundan O Altcoin İçin İtiraf: Fırsatı Kaçırdım!

Lider altcoin Ethereum, Blockchain dünyasındaki başarısının 8 yılını kutluyor. Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance CEO’su yatırım fırsatını kaçırdığı için bin pişman.

Ethereum 8. yıldönümünü kutlarken tebrikler yağdı!

30 Temmuz’da, dünyanın en önemli kripto para birimlerinden biri olan Ethereum, resmi lansmanından bu yana 8. yıldönümünü kutladı. Bu vesileyle, Twitter gibi sosyal medya platformlarında kripto para topluluğuna akın eden meraklılardan ve sektörün önde gelen figürlerinden tebrik mesajları yağdı.

Dikkate değer kutlama mesajlarından biri, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance borsasnın CEO’su Changpeng Zhao’dan (CZ) geldi. CZ, yıllar önce çekilmiş ve kaçırılmış bir fırsatı anımsatan bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta CZ, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Ethereum’un resmi doğumundan hemen önce, 2 Mayıs 2015’te Tokyo’daki diğer kripto uzmanlarıyla birlikte görülüyor.

Binance CEO’sundan Ethereum için pişmanlık mesajı!

CZ, o dönemde Ethereum satın almadığı için duyduğu pişmanlığı dile getirdi. Böylece, şaka yollu bir şekilde ETH’ye yatırım yapmış olsaydı Binance’i kurmasına gerek kalmayabileceğini belirtti. Tweet, kripto para alanındaki pek çok kişinin paylaştığı duyguyu yansıtıyordu. Bu da oyunun kurallarını değiştirebilecekken kaçırılan fırsatlara duyulan özlem.

CZ şakacı bir şekilde geçmişini anlatırken, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin yıldönümü kutlamaları sırasında Twitter’ında özel bir şey paylaşmamayı tercih etti. Ancak, bir başka Blockchain projesi olan Polygon’un kurucusu Sandeep Nilewal, Ethereum’un Hindistan’daki 8. yıldönümünün önemini özellikle vurguladı. Bu bağlamda, hem Vitalik’e hem de kendisine tebriklerini iletme fırsatı buldu.

Lider altcoin, sektörde emin adımlarla ilerliyor

Ethereum’un mevcut durumuna bakıldığında, Bankless kurucu ortağı Ryan Sean Adams, Ethereum’un holding değerinin yıllık 3,6 milyar dolar gelir ve toplam 17,8 milyon varlık bloğu ile 400 milyar dolara ulaştığını belirterek bazı ilgi çekici veriler sağladı. Nostaljik düşünceler ve tebrikler bir yana bırakalım. Bunun ötesinde, Ethereum topluluğu bu yılın sonunda gerçekleşecek “Cancun Yükseltmesi”ni heyecanla bekliyor. Bu yükseltmenin önemli bir yönü, halk arasında ‘proto-danksharding’ olarak bilinen EIP-4844. Başarılı bir şekilde uygulanması halinde, Katman-2 hızını önceki güncellemelere kıyasla 100 kata kadar artıracak. Aynı zamanda gaz maliyetlerini önemli ölçüde azaltacak. Böylece, ağda bir devrim yaratma potansiyeline sahip. Bu gelişme hem yatırımcılar hem de meraklılar arasında heyecan ve beklenti yarattı.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Ethereum geçen yıl 15 Eylül’de çığır açan bir geçiş yaptı. Bu doğrultuda, enerji yoğun Proof-of-Work (POW) mekanizmasından daha çevre dostu Proof-of-Stake (PoS) mutabakat mekanizmasına geçti. Bu hamle çevrecilerin alkışlarını aldı. Ayrıca, Ethereum’un sürdürülebilirlik ve inovasyona olan bağlılığını gösterdi. 31 Temmuz itibariyle lider altcoin, CoinMarketCap verilerine göre şu anda 1.869 dolardan işlem görüyor. Bu fiyat, kripto para biriminin sekiz yıllık varlığından sonra bile dayanıklılığını ve kalıcı popülerliğini yansıtıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1