Binance CEO’su CZ, Bitcoin ve Kripto Paralar Hakkında Konuştu: Önemli Açıklamalar!

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), piyasanın hala “ayı” göründüğünü söylerken Binance ve kripto para dünyasının güncel durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ 1 Eylül tarihinde katıldığı bir AMA etkinliğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CEO, sektörün daha fazla merkeziyetsiz hale gelmesinin herkesin yararına olacağını dile getirirken Binance’in burada olmaya edeceğinin altını çizdi.

Her zaman gerek verileri detaylıca toplama ve bunu kamuoyuyla paylaşma konusunda başarılı bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Herkes Binance’in de FTX gibi yıkıma uğrayacağına dair söylentiler yaymaya ve haberler yapmaya devam ediyor. Fakat Binance’in çok basit ve net bir politikası var. Biz asla müşteri fonlarını kullanmıyoruz ve daima 1’e 1 oranıyla güvence altında tutuyoruz.

Birçok açıklamasında sektör için üretmenin günün sonunda en önemli nokta olduğunu hatırlatan CZ, FUD’lara aldırış etmeden çalışmaya devam etmek gerektiğini vurguladı:

Bu endüstri gelişmeye devam ediyor. Kripto paralar da Binance’de burada olmaya devam edecek. Günün sonunda işimize odaklanmalı ve bu tarz FUD’ları görmezden gelerek sektör için üretmeye devam etmeliyiz.

CZ ayrıca Binance’in BNB’yi desteklemek için Bitcoin sattığı iddiaların da tamamen FUD olduğunu dile getirdi.

Piyasanın güncel durumunun ayı yönlü göründüğünü ve insanların bu doğrultuda hareket ettiğini vurgulayan CZ, buna rağmen ayı döngüsünün hangi noktasında olduğumuzu bilemeyeceğimizi sözlerine ekledi. Özellikle 4 yıllık döngüler çerçevesinde ilerleyen bir kripto para piyasasında olduğumuzu dile getiren CEO, kripto para sektörünün günden günde gelişen yapısının nihayetinde yatırımcıları mutlu edeceğini ima etti.

Özellikle son aylarda yaşanan adaptasyona dikkat çekerek, Grayscale’in ve Ripple’ın (XRP) kısmi zaferlerinin atlını çizdi. CZ, gün geçtikçe daha fazla benimsenmenin görüleceğini savundu. CZ, bir noktada bütün ülkelerin Bitcoin’e ve kripto paralara ciddi anlamda ihtiyaç duyacağını kaydetti.

“Gelecek merkeziyetsiz finanstır!”

CZ, gelen bir soruya yanıt olarak geleceğin parlayan yıldızının merkeziyetsiz finans (DeFi) olacağını dile getirdi. CEO, Uniswap’ın (UNI) son dönemde piyasa üzerinde kurduğu hakimiyete dikkat çekerek gelecek boğa koşusunda merkeziyetsiz finans ürünlerinin merkezi finansa karşı büyük bir üstünlük kurabileceğini öne sürdü. Öte yandan endüstrinin daha merkeziyetsiz hale geldikçe daha fazla güçleneceğini savundu.


source site-9