Binance CEO’su Bitcoin’deki Düşüş Sonrası 2019 Yılını Hatırlattı!

Lider kripto para birimi Bitcoin uzun bir süre 29.000 dolar seviyesinde konsolide olduktan sonra iki gün içinde peş peşe düşüşler yaşadı.

Bitcoin bu ani ve sert düşüşle birlikte 25.000 dolara gelirken, altcoinlerde de büyük oranlarda geri çekilmeler görüldü.

BTC ve altcoinlerdeki sert düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken çok sayıda panik satış yapıldı.

Yatırımcılar BTC’nin yönü konusunda bir netlik aramaya devam ederken Binance CEO’su CZ’den yeni bir paylaşım geldi.

Bitcoin’in çıkmasından bu yana ara ara düşüşler yaşadığına işaret eden CZ, BTC’de büyük resme odaklanılması gerektiğini söyledi.

CZ, bu noktada geriye dönüp bakıldığında Bitcoin’in sert düşüşler yaşadığına dikkat çekerek daha büyük resme bakıldığında BTC’nin hep yükseldiğini belirtti.

2019 yılının Ağustos ayında attığı bir twiti alıntılayan CZ, 4 yıl önce BTC’nin 10.000 dolara çıkmasından sonra düştüğünü ve panik satışların olduğunu söyledi.

Şimdi de benzer şeyin olduğuna dikkat çekmek isteyen CZ, yatırımcıların kısa vadeli olarak bakmaması gerektiğini söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4