Binance Bu Tarihi Paylaştı Sonra Hemen Sildi: “Çok Yakında” Ne Geliyor?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in bir duyuru hakkında gönderi paylaşıp kısa süre içerisinde silmesi dikkat çekti.

Binance TSİ 18 Ağustos günü 17.00 sularında bir gönderi paylaşıp heyecan yarattıktan kısa süre sonra söz konusu paylaşımı sildi. Gönderide 23.08.2023 tarihini işaret eden borsa, “Yakında geliyor” ifadesine yer vermişti.

Gönderinin görselinde kask takan bir sporcu olması yeni bir sponsorluk anlaşmasının veya ortaklığın geliyor olabileceğine dair spekülasyonları alevlendirdi. Borsa geçtiğimiz süreçte futbol yıldızı Cristiano Ronaldo gibi önemli isimlerle yaptığı anlaşmalarla öne çıkmayı başarmıştı.

Gönderinin altına kısa süre içerisinde yüzlerce yorum gelirken Binance, paylaşımından yaklaşık 20 dakika sonra gönderiyi silerek dikkatleri üzerine topladı. Binance ekibi gönderinin neden silindiğine dair bir yorum yapmazken önümüzdeki hafta çarşamba günü böyle bir duyurunun yapılıp yapılmayacağı ise gizemli bir hale büründü.

CoinGecko verilerine göre borsanın yerel token’ı BNB, dün gece yaşanan son düşüşlerle birlikte 24 saat içerisinde %7’den fazla değer kaybederek 212 dolar seviyesine kadar gerilemişti. BNB, yazım esnasında 217 dolardan alıcı buluyor.

source site-9