Binance, Bu 10 Altcoin İçin Delist Kararı Aldı! TWT’de Listede

Yeni bir duyuruda Binance, içlerinde Trust Wallet (TWT) ve Balancer (BAL) gibi projelerinde yer aldığı 10 altcoin için delist kararını açıkladı. Özellikle, Balancer’a yönelik karar geçen hafta yaşananların ardından geldi.

Bu 10 altcoin Binance listesinden ayrılıyor

1 Eylül tarihli duyuruya göre Binance, aşağıdaki 10 altcoin için izole marjin işlemleri kalıcı olarak sonlandıracak. Delist edilen işlem çiftleri her bir coin için farklı olmak üzere BTC ve BUSD paritelerini içeriyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Binance, 2024’e kadar BUSD için desteğini sonlandırmayı planlıyor.

  1. ALPHA (Alpha Coin)
  2. ANT (Aragon)
  3. BAL (Balancer)
  4. COS (Contentos)
  5. DGB (DigiByte)
  6. FIRO (Firo)
  7. OOKI (Ooki)
  8. QI (BENQI)
  9. RVN (Ravencoin)
  10. TWT (Trust Wallet)

BTC ve BUSD pariteleri karşısında delist edilecek işlem çiftleri şu şekilde:

  1. DGB/BUSD
  2. RVN/BUSD
  3. FIRO/BUSD
  4. TWT/BUSD
  5. OOKI/BUSD
  6. COS/BTC
  7. ANT/BUSD
  8. BAL/BUSD
  9. ALPHA/BUSD
  10. QI/BTC

Balancer (BAL) için delist kararı hack olayının ardından geldi

22 Ağustos’ta Balancer (BAL) ekibi, protokolün V2 havuzlarında güvenlik açığı tespit ettiğini bildirdi. BAL fiyatı bu tarihte %5’in üzerinde değer kaybı yaşadı. Altcoin ekibi, ilk etapta V2 havuzlarının kullanan kullanıcılarından likiditelerini kendi güvenceleri altına almaları talep etti. Bu arada, Balancer Labs’de Balancer ekibine destek veren öncüler arasındaydı.

Binance, 2024’e kadar BUSD için desteğini sonlandırmayı planlıyor

Lider borsa Binance, 2024 yılında Paxos ile işbirliğini sonlandırarak BUSD desteğini sona erdireceğini açıkladı. Bu karar, Binance kullanıcılarının BUSD ile ilgili işlemleri ve hizmetleri hakkında değişiklikler olabileceği anlamına geliyor. Paxos’un BUSD stablecoin’i, Binance kullanıcılarının güvenilir bir şekilde dolar cinsinden işlem yapmalarını sağlıyordu. Bu gelişme, kripto topluluğunda BUSD kullanıcıları arasında bir dizi soru işareti yarattı. Aynı zamanda gelecekteki adımlarını düşünmeye yönlendirdi.

Resmi duyuruda Binance, kullanıcılarını BUSD’yi, Hong Kong merkezli First Digital USD (FDUSD) ile takas etmeye çağırdı. FDUSD, Haziran ayında piyasaya sürülmüştü. Temmuz sonunda ilk kez Binance listesinde yer buldu. Ancak Binance, kullanıcılarına BUSD’yi FDUSD ile takas etme fırsatını daha önce başlattı. Son gelişme, 8 BUSD işlem çiftini sonlandırdığını gösteriyor. Borsa, önceki dönemde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile FDUSD için ücretsiz işlem fırsatlarını teşvik etmişti.

Lider borsa SEC’in neden olduğu sorunlarla boğuşmaya devam ediyor

Binance’in BUSD desteğini sona erdirme kararı, SEC’in 13 Şubat’ta BUSD’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olduğunu iddia ettiği bir bildiriminden sonra geldi. Aynı gün, New York Finansal Hizmetler Departmanı da Paxos’a BUSD ihracını durdurma talimatı verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1