Balinadan Dev Satın Alım: Bu Meme Coin’den 4,7 Trilyon Token Aldı!

Etherscan.io, yeni bir balinanın tek bir işlemde 42.792.964 dolar değerinde 4.712.881.590.632 (4,71 trilyon) Shiba Inu aldığını tespit etti.

Balina, kısa sürede en büyük 25. SHIB sahibi olmayı başardı. Whales Alert, gelişmeye dikkat çeken ilk platform oldu.

Balinaların ilgisi elbetteki Shiba Inu ağında merakla beklenen Shibarium lansmanıyla birlikte tavan yaptı. Katman-2 çözümü beklenen etkinin tam tersini yaparak piyasaya sürülse de topluluk güçlü kalmaya devam ediyor.

Shiba Inu Geliştiricileri Sessizliğini Bozdu: Shibarium’a Neler Oluyor?

Etkinlik sırasında geliştirici ekip Unification, Shibacals ve Bad Idea AI gibi ortaklar da topluluğa tanıltıldı. Shibarium’u çevreleyen heyecan, SHIB ekibinin Shibarium üzerine inşa edilmeye hazır yüzlerce projeyi sergilediği bir zamanda zirveye ulaştı.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere Katman-2 çözümü Shibarium, gaz ücretlerini azaltmak, işlemleri verimli hale getirmek gibi önemli konularda ön plana çıkıyor.

Buna ek olarak, Bone ShibaSwap (BONE) Shibarium Ağında çok önemli bir rol oynayacak ve ağa yerel bir gaz tokenı olarak hizmet edecektir. Bu da kullanıcıların ağ üzerinde her bir işlemi gerçekleştirmek için BONE edinmeleri gerektiği anlamına gelmekte.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7