Ayılar ve Boğalar Bu Altcoin İçin Kapışıyor! Kim Kazanacak?

Ripple, SEC zaferinin ardından güçlü bir boğa koşusuna tanık oldu. Bununla birlikte, daha sonra piyasadaki negatif hissiyat ile birlikte kazançlarını geri verdi. Ancak, ayıların güç göstermesine karşı boğalar vazgeçmiş değil. Boğalar ve ayılar altcoin için savaşmaya devam ediyor. Peki kim kazanmaya dah yakın?

Altcoin fiyat dalgalanmasındaki denge bulmaya çalışıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para piyasası daha önceki kazanımlarını kaybetti. Mevcut durumda toplam kripto para piyasası değeri 1,05 trilyon dolara geriledi. Böylece, piyasa düşüş eğilimine geri döndü. XRP, piyasadaki daha önceki hamleler fiyatlardaki mevcut düşüşle ortadan kalktığı için etkilenen altcoin projelerinin ön saflarında yer alıyor.

Basın zamanında XRP, son 24 saat içinde %4,15 düşüşle 0,5129 dolardan el değiştiriyor. Bu arada, XRP boğaları daha önce oldukça aktifti. Çünkü kripto para tüm kazançlarını kaybettikten sonra erken işlemlerde %4’e kadar yükseldi. Belirgin fiyat düşüşüne rağmen, kripto para birimlerinin işlem hacmi, boğalar ve ayılar arasındaki eylemlerde bir fark olduğunu gösteriyor. Altcoin işlem hacmi de son 24 saat içinde %3,2’lik bir artış gösterdi Böylece, hacim 1,418 milyar dolara ulaştı.

XRP fiyat grafiği

XRP’de ayılar daha avantajlı, ancak…

Kripto analisti Godfrey Benjamin, XRP’nin geleceği için şu değerlendirmeleri paylaşıyor. Görünüm şu anda düşüş eğilimli. Bununla birlikte, alıcılar ve satıcılar arasındaki hakimiyet mücadelesi devam ediyor. Bunu kimin kazanacağını izlemeye devam ediyoruz. Ancak, dalgalı bir piyasa olarak, mevcut eğilim ayılar için elverişli durumda. Bununla birlikte, mevcut eğilimin önemli olup olmayacağı genel piyasa duyarlılığına bağlı.

XRP, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ilişkili Blockchain ödeme firması Ripple Labs Inc. arasında devam eden davaya göre geleceğinde hafif bir belirsizlik olmasına rağmen cazip bir altcoin olmaya devam ediyor. Regülatörün, XRP’nin borsalarda işlem gördüğünde menkul kıymet olmayan bir varlık olarak ilan edilmesine ilişkin Yargıç Analisa Torres’in kararına karşı Temyiz başvurusunda bulunmasıyla birlikte, boğalar anlaşmazlığın yakın gelecekte nasıl sonuçlanacağını bilmek için pozisyonlarını koruyor.

Altcoin

Altcoin için ufukta ne var?

Bu arada, sektör uzmanları XRP’yi turbo motorlar üzerinde oturan ve uzun vadede yükselmeye hazır bir kripto para olarak görüyor. Mevcut XRP kararı şimdilik geçerli durumda. ABD’de son birkaç hafta içinde kripto parayı yeniden listeleyen borsalarda işlem görmeye devam ediyor. Bununla birlikte dava henüz sona ermiş değil. Bu yüzden, davadaki kritik gelişmelerin altcoin fiyatı üzerinde ciddi etki yaratması muhtemel.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1