Ark Invest’ten Bitcoin Raporu! BTC’de Yön Belli Mi?

Bitcoin destekçisi Cathie Wood‘un kurucusu olduğu şirket Ark Invest bugün aylık Bitcoin raporunu yayınladı.

“The Bitcoin Monthly’” isimli raporda Bitcoin’in 90 günlük fiyat dalgalanma endeksinin 2017’den bu yana en düşük seviyesine ulaştığı belirtildi.

Ark Invest analisti David Puell tarafından hazırlanan raporda, düşük volatilitenin ilerleyen günlerde potansiyel bir çöküş ya da bir kırılmayı işaret eden önemli fiyat dalgalanmalarına yol açabileceği ifade edildi.

“Bitcoin’in 90 günlük fiyat dalgalanma endeksi Temmuz ayında Ocak 2017’den bu yana görülmeyen bir seviye olan %36’ya düştü.

Bitcoin’deki düşük volatiliteye dayanarak, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içinde herhangi bir yönde önemli ölçüde hareket etmeye hazırlanabileceğine inanıyoruz.

Bu, önemli bir fiyat hareketi anlamına gelebilir, ancak yön – yukarı veya aşağı – belirsizdir.”

Bitcoin’de 200 günlük hareketli ortalamanın 29.230 dolar olduğunu belirten analist, bunun BTC için potansiyel bir yükseliş eğilimi gösteren güçlü bir destek seviyesi olduğunu söyledi.

David Puell analizinde, Bitcoin’deki verilerin yükseliş ipucu verdiğini belirtse de BTC için düşüş getirebilecek pusuda bekleyen belirsizlik olduğunu da ifade etti.

Buna göre, BTC’deki veriler potansiyel bir yükselişi gösterse de düzenleyici belirsizlik, baskı ve makro ekonomik güçler, Bitcoin’in yükseliş yolundaki taşlar olarak karşımıza çıkıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4