Anket: Kurumsal Yatırımcıların Yüzde 74’ü Kripto Para Almak İçin 2024’e Odaklandı!

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri popülaritesini artırmaya devam ederken bir yandan da pek çok yatırımcıyı kendisine çekiyor.

Kripto paralara yatırımı olan perakende yatırımcı kadar kurumsal yatırımcı da bulunuyor ve sayısı günden güne çoğalıyor.

Finbold’un haberine göre, kurumsal yatırımcılar ve varlık yöneticileri kripto para yatırımlarını artırmayı planlıyor.

Londra merkezli Nickel Digital Asset Management tarafından yaptırılan yeni bir araştırmaya göre ankete katılan kurumsal yatırımcıların ve varlık yöneticilerinin yaklaşık dörtte üçü (%74) önümüzdeki yıl kripto para yatırımlarını artırmayı planladığını söyledi.

Ankete ABD, Birleşik Krallık, Almanya, İsviçre, Singapur, Brezilya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki kurumsal yatırımcılar ve varlık yöneticileri katıldı.

Ankete katılanlardan yaklaşık 10 kişiden 9’u (%87) kripto sektöründeki yatırım fırsatlarını 12 aylık bir bakış açısıyla çekici bulurken, %39’u kripto yatırımlarını “çok çekici” bulduğunu söyledi.

Ankete katılanların %38’i kuruluşlarının son 12 ayda kripto para sektörüne yaptığı yatırımı artırdığını belirtti.

Anket sonuçları hakkında yorum yapan Nickel Digital CEO’su ve kurucu ortağı Anatoly Crachilov şunları söyledi:

“Kripto para sektörünün yıldan yıla güçlenen performansı ve kurumsal yatırımcıların davanışları, kripto pazarının sürdürülebilir bir toparlanma eğilimine girdiğini ve katılma fırsatı sunduğuna dair güçlenen iyimserliği yansıtıyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4