Analistten Ripple Yatırımcılarına Çağrı! XRP İçin Rekor Tahmin

Bir kripto analisti ve sadık bir Ripple XRP destekçisi olan Egrag Crypto bugün önemli bir açıklama yaptı. Açıklamasında XRP tutkunlarına yönelik olarak bir memnuniyetsizlik göze çarpıyor.  XRP’nin  performansını diğer kripto para birimleriyle sık sık karşılaştırmak analiste göre yanlış bir tutum. Özellikle XRP’nin karşılaştığı zorluklar göz önüne alındığında, bu karşılaştırmanın adil olmadığına inanıyor.

Ripple XRP’nin gerçek özünü anlamak

Egrag Crypto, bu tür karşılaştırmaların XRP’nin gerçek özüne uygun olmadığını ifade ediyor. Ayrıca onu diğerlerinden ayıran özelliklere ilişkin bir anlayış eksikliğine işaret edebileceğine dikkat çekiyor. Buna göre takipçilerini sorgulayarak, kripto para birimleri arasında üçüncü ya da beşinci sırada yer almasından memnunlarsa neden XRP’ye yatırım yapmaya devam edeceklerini soruyor. Analist, XRP’nin kaderinde büyüklük olduğuna inandığını açıkça belirtiyor.

Egrag Crypto’ya göre Ripple XRP, iyi tanımlanmış yasal ve düzenleyici netlikle desteklenen tek dijital varlık olarak benzersiz bir konuma sahip. İkinci sırada yer alan bir dijital varlıktan memnun olan yatırımcıların alternatif coinleri keşfetmelerini öneriyor. Ancak, onun için XRP, teknolojik becerisi ve düzenleyici netliği ile birincil tercihi olmaya devam ediyor.

XRP’nin vaatleri ve karşılaştığı zorluklar

Egrag Crypto, Ripple XRP’nin 2017 kripto para patlamasına benzer bir dalgalanma yaşama potansiyeli takipçilerini ikna etmek için yeterli değilse, XRP’nin vaadini iletmek için yapabileceği çok az şey olduğunu vurguladı. XRP topluluğunu desteklerinde kararlı kalmaya teşvik ediyor. Ayrıca, bağlılığını ya zafere ulaşmaya ya da onu tanımlamaya mahkum bir dağa benzetiyor.

Ripple XRP son yıllarda SEC ve Ripple davası da dahil olmak üzere çeşitli zorluklarla karşılaştı. XRP topluluğu, bu yasal savaş boyunca XRP’nin potansiyeline güvenmeye devam etti. Ancak Yargıç Analisa Torres’in kararına karşı son SEC temyizi, sonuç üzerinde belirsizlik yarattı.

Ripple XRP’nin son fiyat performansı

Bu gelişmelerin ortasında Ripple XRP’nin fiyatında dalgalanmalar yaşanıyor. Son işlem gününde %1,07 oranında düşerken, geçtiğimiz hafta %17,22 oranında geriledi. Sonuç olarak, XRP’nin fiyatı şu anda 0,5184 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu kısa vadeli dalgalanmalara rağmen Egrag Crypto, XRP’nin uzun vadeli potansiyeli konusunda iyimserliğini koruyor.

Yapay Zekaya Sorduk: Ripple Yerine Bu Altcoini Seçiyor!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Egrag Crypto bir Ripple boğası. XRP için rekor tahminleri var. Özellikle SEC davası sonrasında tahminlerine dair görüşlerini güncellemişti. Analiste göre XRP için 100 dolar ve üstü seviyeleri sıradaki boğa sezonunda söz konusu. Analistin haklı çıkıp çıkmadığını ise boğa sezonunda göreceğiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1