Analistler 7 Altcoin İsmi Verdi: Mega Ralli Bekleniyor!

Kripto para piyasası sakin bir görümüne sahip. Bununla birlikte, analistler bazı altcoin projelerinin ralli için hazırlık yaptığını söylüyor. Analistlerin tahminlerini okuyucularımız için derledik.

Arthur Cheong: Bu altcoin 3X büyümeye hazır!

Risk sermayedarı Arthur Cheong’a göre, kripto stake çözümü Lido (LDO) şu anda değerinin altında. Bu yüzden Cheong, büyük bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Cheong, likit stake piyasasının büyük miktarlarda gelir elde ettiğini belirtiyor. Ayrıca, volatilite eksikliği nedeniyle yatırımcıları cezbettiğini kaydediyor.

Arthur Cheong, Lido’nun güçlü teknolojisi ve kanıtlanmış güvenilirliği sayesinde staking piyasasının büyümesinden faydalanmak için iyi bir konumda olduğuna inanıyor. Ayrıca Lido’nun, artan Ethereum piyasa değeri de dahil olmak üzere çeşitli faktörler nedeniyle orta vadede 3 kat gelir artışı görebileceğini söylüyor.

SHIB, Dogecoin beklentilerini etkileyebilir

Kripto analisti Ali Martinez, Dogecoin’in Shiba Inu’nun mevcut fiyat hareketinden nasıl fayda sağlayacağını açıklıyor. SHIB, Dogecoin de dahil olmak üzere birçok altcoin’i geride bırakarak, etkileyici bir yükseliş kaydetti. Kaiko’ya göre Shiba Inu, geliştirici faaliyetlerinde bir patlama yaşadı. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu da fiyat artışına katkı sağladı.

Bununla birlikte, on-chain veriler ve geçmiş herhangi bir gösterge ise, Dogecoin SHIB trendini takip ederse önemli bir fiyat hareketinin eşiğinde olabilir. SHIB ve DOGE fiyat hareketleri tarihsel olarak güçlü bir korelasyon sergiledi. IntoTheBlock’un verilerine atıf yapan analist, SHIB ve DOGE arasında güçlü bir pozitif korelasyon gözlemliyor. İki altcoin arasındaki 60 günlük korelasyon katsayısı şu anda 0,74 seviyesinde.

PEPE, DOGE ve SHIB’den daha iyi performans gösterecek

Altcoin Sherpa takma adlı analist, Pepe’nin (PEPE) 0,00000122 dolarlık kritik bir destek seviyesinden sıçradığını söylüyor. Bu yüzden PEPE’nin, muhtemelen daha fazla koşacak yeri olduğunu ileri sürüyor. Analist ayrıca Pepe’nin DOGE ve SHIB’ye kıyasla nispeten düşük piyasa değerinin meme-coin’in büyüme için daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösterdiğini öne sürüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

PEPE: .786 fib (Fibonacci) seviyesinden hareketle, hala bir pozisyonum var. Bunu bir süre daha tutmayı planlıyorum. Genel olarak ilgili piyasa değerleri göz önüne alındığında muhtemelen DOGE ve SHIB’den daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

Kaynak: AltcoinSherpa

Bu altcoin düşük performans gösterecek!

Analist ayrıca katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon’a (MATIC) da bakıyor. Polygon’un geçen Temmuz ayında 0,80 dolar seviyesini koruyamadıktan sonra orta vadede muhtemelen düşük performans göstereceğini söylüyor. Ayrıca, o zamandan beri aşağı doğru işlem gördüğünü kaydediyor. Altcoin Sherpa, şu değerlendirmeyi yapıyor:

MATIC: Bu grafiği bir süredir kontrol etmedim. Bunun muhtemelen orta vadede dürüst olmak gerekirse diğer Blockchain’lerin altında performans göstereceğini düşünüyorum. ZK/ARB tipi Blockchain’ler gibi diğer anlatılar muhtemelen daha iyi bahisler.

Altcoin
Kaynak: AltcoinSherpa

FTM çift dip formasyonu yazdırabilir

Analist, akıllı sözleşme platformu Fantom’un (FTM) üç günlük grafikte 2024’ün başlarında 0,60 dolar seviyesine gönderebilecek bir yükseliş çift dip formasyonu yazdırabileceğini söylüyor. Altcoin Sherpa, bu görüşlerini şöyle açıklıyor:

FTM: IMO aktif olarak işlem yapılacak bir şirket değil. Daha çok yavaş bir düşüş bekliyor. Bununla birlikte, bir ilgi alanına giriyor. Ayrıca, bir tür çift dip oluştuğunu görmek şaşırtıcı olmaz. Bu yıllarca devam etti.

Altcoin
Kaynak: AltcoinSherpa

Analist DOGE’de yukarı yönde bir kırılma bekliyor

Son olarak, analist DOGE’nin 200 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) üzerinde önemli bir destek seviyesini tuttuğunu ve muhtemelen yukarı yönde kırılacağını söylüyor. Ancak, DOGE’nin sıçramasının muhtemelen biraz zaman alacağını belirtiyor. Buradan hareketle, şu yorumu paylaşıyor:

DOGE: Dogecoin IMO için hala sağlam bir seviye, 200 günlük EMA tam burada. Bunun eninde sonunda pompalanacağını hissediyorum. Ancak, kendinize bunun fırsat maliyetini sormanız gerekiyor. Yine de IMO’ya göre alabileceğiniz en güvenli işlemlerden biri.

Kaynak: AltcoinSherpa

Bu altcoin ‘golden cross’u vurdu!

InvestAnswers’ın anonim sunucusu, kripto alanındaki iki büyük gelişmenin bazı dijital varlıkları tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarmaya yardımcı olacağını söylüyor. Analist, bir sonraki büyük boğa koşusu için katalizörlerin, ABD’nin önde gelen kripto devi Coinbase’in yeni piyasaya sürdüğü Base, bir Ethereum (ETH) katman-2 ölçeklendirme çözümü ve PayPal’ın yeni stablecoin’i PayPalUSD (PYUSD) olduğunu söylüyor.

Analist ayrıca Solana’nın (SOL) bir ‘golden cross’u vurduğunu söylüyor. Bu nedenle Ehereum rakibinin yukarı yönde hamleler yapmaya devam edeceğini öngörüyor. Bu bağlamda analist, “Solana birkaç gün önce golden cross’u vurdu ve %10 yükseldi. Aslında, bugün muhtemelen büyük bir yüzde daha yükseldi. Peki Solana olayında neler oluyor? Sanırım bugün %7 daha yükseldi. Yani altcoin 1,50 dolar daha arttı. Ama bu ‘golden cross’lar önemli,” diyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1