Analiste Göre: Dogecoin Düşecek Ama Bu Meme Coin Yükselebilir!

Kripto para dünyasının önde gelen analistlerinden olan ve takma adı “Altcoin Sherpa” olarak bilinen uzman, meme coin Pepe’nin şu an itibarıyla Dogecoin’e (DOGE) göre daha umut verici bir potansiyel sergilediğini savundu. Altcoin Sherpa’nın yaptığı analize göre, popüler meme coin Dogecoin yakın dönemde yaklaşık %21 gibi önemli bir oranda düşüş yaşayabilir. İşte detaylar.

Kripto para piyasasının son zamanlardaki hareketliliği, yatırımcıları ve analistleri farklı kripto varlıklarının geleceği konusunda daha dikkatli ve detaylı bir şekilde incelemeye yönlendirmiş durumda. Altcoin Sherpa, Pepe meme coin’in potansiyelini vurgulayarak, yatırımcıların dikkatini bu alternatif varlığa çekmeye çalıştı.

“PEPE’nin muhtemelen DOGE’den daha iyi bir alım olduğunu düşünüyorum. Bir PEPE yatırımcısı olarak açıkça ön yargılı olduğumu söylüyorum. Ancak Dogecoin’in nispeten pazar değerinin çok yüksek olduğu göz önüne alındığında durum bu…”

Altcoin Sherpa’nın DOGE hakkındaki düşünceleri ise daha temkinli bir yaklaşımı yansıtıyor. Analist, Dogecoin’in yakın dönemde düşüş gösteren bir grafik sergilediğine dikkat çekiyor. Mevcut piyasa koşullarının ve teknik analizin verilerinin incelenmesi sonucunda, Dogecoin’in mevcut değerinden yaklaşık %21’e kadar düşebileceğini öngörüyor.

“DOGE’un 0.05 dolara düşeceğini düşünüyorum. Belki tam olarak 0.05 dolar değil ama 0.055 dolar ya da buna benzer bir seviye. Bu hedef mantıklı görünüyor. [Dogecoin] pek iyi görünmüyor.”

Dogecoin (DOGE) bu yazının yazıldığı sırada 0.0634 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto trader’ı, önde gelen meme coin’in yükseliş potansiyeli hakkında şunları söylüyor:

“Dogecoin’in sonunda yükselişe neredeyse kilitlendiğini düşünüyorum. Ancak piyasa değeri nispeten o kadar yüksek ki bugünlerde durum biraz farklı.” 

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7