Analiste Göre Bitcoin’de Alım Sinyali Geldi: Hedef Fiyat Verdi!

Ay başından bu yana nispeten yatay seyrine devam eden Bitcoin (BTC) için analistler, teknik indikatörlerin 28 bin dolar seviyesine işaret ettiğini öne sürüyor.

Ünlü kripto para analisti Ali 8 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin 3 günlük fiyat grafiğinde %9’a yakın bir yükseliş sinyali ortaya çıktığını söyledi.

Analist, güçlü bir teknik analiz aracı olarak bilinen TD Sequential’ın Bitcoin’de potansiyel bir değer artışına işaret ettiğini ancak 26.800 dolar seviyesi üzerinde sürdürülebilir bir kapanışın sinyal onayı için gerekli olabileceğini belirtti.

Ali, Bitcoin’de 26.800 dolar üzerindeki kararlı bir kapanış sonrasında ise fiyatın 28 bin dolar üzerine kadar çıkma ihtimali bulunduğunu dile getirdi.

Buna rağmen Ali, Bitcoin fiyatının 25.300 dolar altına düşmesi halinde sinyalin geçersiz sayılacağını ve yükseliş senaryosunun gerçekleşmeyeceğini bildirerek yatırımcıları uyardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,2 değer kazanan Bitcoin, yazım itibariyle 25.884 dolar seviyesinden işlem görüyor.


source site-9