Analist: “Tarih Tekerrür Ederse Bitcoin’deki Bu Gösterge Yeni ATH’yi İşaret Ediyor!”

Bitcoin son zamanlarda 29.000 dolar ile 30.000 dolar arasında konsolide olurken, bazı analistler BTC‘de bir düşüş gelebileceğini belirtirken bazı analistler de teknik göstergelerin yükselişi işaret ettiğini söylüyor.

Yükseliş bekleyen analistlerden biri de Trader Tardigrade takma ismini kullanan analist oldu.

Bu noktada BTC’nin halihazırdaki hareketlerinin Eylül ve Ekim 2020’deki hareketlerine benzer olduğunu belirten analist, MACD göstergesinin BTC için önümüzdeki aylarda büyük bir boğa koşusuna işaret ettiğini söyledi.

Buna göre Bitcoin MACD göstergesinin şimdilerde Eylül ve Ekim 2020’deki hareketinin aynısını gösterdiğini belirten analist, 2020 Eylül-Ekim’den sonra BTC’nin ralli yaşadığına dikkat çekti.

“Bitcoin MACD göstergesi Eylül/Ekim 2020 ile aynı şekilde davranıyor.

MACD göstergesi sıfırın üzerine çıkmasından sonra artık bükülüyor.

Eylül/Ekim 2020 sonrası BTC MACD hareketlerine bakıldığında Bitcoin daha sonraki altı ayda ATH’ye doğru giden büyük bir BOĞA koşusuna girdi.”

Analistin paylaştığı tabloya göre Bitcoin Eylül-Ekim 2020’den sonra olduğu gibi bir boğa yaşarsa bu BTC’nin 145.000 dolara çıkacağı anlamına geliyor. Bu da BTC için yeni bir ATH demek.

Bitcoin yazım esnasında 29,400 dolar seviyesinde bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5