Analist Ethereum’da “Mega Boğayım” Dedi, 9 Nedenini Sıraladı

Önde gelen bir kripto para analisti ve yatırımcısı olan Miles Deutscher, kısa süre önce Ethereum’a ilişkin boğa görünüşünü paylaştı. Deutscher, Ethereum’un yakın gelecekte muazzam bir büyüme ve yenilik için hazır olduğuna inanmasının dokuz nedenini sıraladı.

Deutscher’e göre Ethereum’un diğer blok zinciri platformlarına göre çeşitli avantajları var, örneğin:

  • PayPal’ın stablecoin’i ve Worldcoin gibi en büyük ve en yenilikçi yeni projeleri çekme yeteneği.
  • Ethereum’un üzerinde çalışan ve daha hızlı, daha ucuz ve daha ölçeklenebilir işlemler sağlayan protokoller olan katman 2 çözümlerinin geliştirilmesi ve benimsenmesi. Deutscher, kullanıcıların katman 2 üzerinde bir platform olan Base launch’ın yanı sıra en çok finanse edilen ve gelişmiş katman 2 projelerinden bazıları olan zkSync, Starknet ve Linea’dan bahsetti.
  • Ödül karşılığında ETH kilitleme ve ağı koruma süreci olan ETH staking oranının artması. Deutscher ayrıca, stake edilmiş ETH’yi temsil eden ve ticareti yapılabilen tokenler olan LSD’lerin veya likit stake türevlerinin yükselişine de dikkat çekti.
  • Analiste göre Ethereum’un ücret geliri açısından hakimiyeti, ağa olan talebin ve kullanımın yüksek olduğunu gösteriyor. Deutscher, Ethereum’un diğer tüm protokollerin toplamından daha fazla ücret ürettiğini ve bunun da deflasyonist doğasına katkıda bulunduğunu iddia etti.

İlgili İçerik: Bitcoin İçin 100.000 Dolar Fiyat Seviyesi Gerçekçi Mi? Analist Keşfettiği Yeni Metrikle Yanıtladı

  • Ethereum’un ücret yapısını değiştiren ve her işlemde ücretlerin bir kısmını yakan bir mekanizma getiren büyük bir yükseltme olan EIP1559’un uygulanması. Deutscher, bunun ETH’nin deflasyonist hale gelmesine neden olduğunu söyledi.
  • Birden fazla işlemi bir araya getirmelerine izin vererek katman 2 çözümlerindeki ücretleri azaltması beklenen bir başka güncelleme olan EIP4844 beklentisi.
  • Çok sayıda popüler NFT projesinin ETH üzerinde konuşlanmış olması. Deutscher, degods ve y00ts gibi Ethereum’a taşınan bazı NFT koleksiyon örneklerinden bahsetti.
  • Ethereum’un Fantom ve Frax gibi diğer blok zinciri platformları tarafından kabul edilmesi ve entegrasyonu. Deutscher, birçok katman 1 platformunun katman 2 çözümleri ekleyerek veya kendi katman 2 sürümlerini başlatarak Ethereum’a geri döndüğünü söyledi.
  • ETH’nin düzenleyici netliği ve güvenliği. Deutscher, Ethereum’un CFTC tarafından bir emtia olarak etiketlendiğini ve New York Başsavcısı tarafından açılan dava dışında herhangi bir davada menkul kıymet olarak adlandırılmadığını hatırlattı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

source site-4