Altcoinlerde Toparlanma Belirtileri Var Diyen Santiment Bu Beş Altcoine Dikkat Çekti!

Bitcoin (BTC) 26.000 dolar seviyesinde konsolide olmaya devam ederken altcoinlerde yavaş yavaş toparlanma belirtileri göstermeye başlıyor.

Bu noktada popüler platform Santiment de altcoin piyasası Bitcoin’in Ağustos ayında yükseliş momentumunu kaybetmesinin ardından toparlanma işaretleri gösterdiğini belirtti.

Altcoinlerin bu hafta bazı toparlanma belirtileri gösterdiğini ifade eden Santiment, çoğu altcoin yatırımcısının Haziran ayından bu yana zararda olduğuna dikkat çekerek “bu toparlanma belirtileri kesinlikle Haziran ayından bu yana biriken büyük trader kayıplarını telafi etmeye yetmedi.” dedi.

Santiment ayrıca yatırımcıların DODO, GALA, MAGIC, MASK ve SRM gibi altcoinlerin yakın zamanda çok iyi performans göstermesini beklediğini söyledi.

“Altcoinler bu hafta şu ana kadar bazı ılımlı yaşam belirtileri gösterdi, ancak kesinlikle Haziran ayından bu yana biriken büyük trader kayıplarını telafi etmeye yetmedi.

Bununla birlikte pek çok yatırımcı DODO, GALA, MAGIC, MASK ve SRM gibi altcoinlerde tarihi yükseliş fırsattı görüyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5