Altcoin Balinası Hareketlendi: Milyonlarca Varlığını Geri Aldı!

Ethereum Name Service (ENS) açık artırmasında kilitlenen “darkmarket.eth” alan adını kullanan bir balina, dijital varlıkları geri aldı. Bununla birlikte 119 milyon doların üzerinde ETH’yi yeni bir cüzdana aktardı.

2021 yılında, ENS’nin kurucusu ve baş geliştiricisi Nick Johnson, darkmarket.eth alan adının sahibine, ilk iki yıl boyunca ENS mevduatlarında kilitli kalan ETH’lerini geri almaları için bir hatırlatma tweet’i attı. ENS kurucusu ayrıca, ENS açık artırmalarına ETH yatırmış olanların dijital varlıklarını geri almalarına olanak tanıyan bir bağlantı da sağladı.

Ancak, hatırlatmaya rağmen, fonlar yalnızca iki yıl beş ay sonra geri alındı. 31 Temmuz’da, zincir içi analiz firması Lookonchain fonların geri alındığını belirtti. Öte yandan darkmarket.eth’nin haber yazıldığı sırada 119 milyon dolar değerindeki 63.734 ETH’sinin farklı bir cüzdana aktarıldığını belirtti.

Johnson’a göre, ENS’de hala sahipsiz kalan 100.000’den fazla tapu var. Alan adı hizmeti geliştiricisi, bunların on binlerce ETH değerinde olduğunu vurguladı. Kullanıcıları adreslerini kontrol etmeye ve paralarını talep etmeye çağırdı.

Bu arada, bu ay milyonlarca dolar değerinde en az iki uyuyan cüzdan daha uyandı. 19 Temmuz’da, 116 milyon dolar değerinde önceden işaretlenmiş Ethereum içeren bir cüzdan, sekiz yıl sonra fonlarını bir Kraken değişim adresine taşıdı. Cüzdan, önceden işaretlendiğinde yaklaşık 20 milyon dolar değerindeydi. Dahası sahibine 5 kat getiri sağladı.

24 Temmuz’da, hareketsiz bir cüzdan 30 milyon doların üzerinde Bitcoin taşıdı. 11 yıl sonra. Adres, varlıkları Nisan 2012’de Bitcoin sadece 4,92 dolar değerindeyken satın aldı. Bu da zulanın o zamanlar sadece 5.108 dolar değerinde olduğu anlamına geliyor.


source site-7