“Acil” Kodlu Yönetim Önerisi Yükselişteki CyberConnect’te (CYBER) Dump Getirdi

CyberConnect (CYBER), Ethereum, Binance Smart Chain ve Optimism ağlarında kendi yerel tokeni CYBER’ın likiditesini optimize etmek için acil bir öneri duyurdu.

DAO’nun 7 günlük oylama süresi politikasına uymayan öneri, yayınlandıktan sonra 12 saat içinde sona erecek.

Öneriye göre CyberConnect, LayerZero’nun ProxyOFT teknolojisi tarafından desteklenen bir CYBER-ETH, CYBER-BSC, CYBER-OP köprüsü kurmayı planlıyor. Bu, kullanıcıların CyberConnect’in zincirler arası portalı Stargate üzerinde herhangi bir zincirden diğerine CYBER köprüsü kurmasına olanak tanıyacak.

Önerinin paylaşılmasının ardından düşük zaman diliminde CYBER fiyatında ani düşüş yaşandı.

10 Milyondan Fazla Hazine CYBER Tokeninin Kullanılması Planlanıyor

Öneri ayrıca köprüleme için likidite sağlamak üzere Cyber Community Treasury’nin kilidi açılmış CYBER tokenlerinin kullanılmasını teklif ediyor. Altcoinin Vakfı, 25 bin CYBER-ETH, 25 bin CYBER-BSC, 25 bin CYBER-OP’yi köprüde tutmaya çalışacak. Köprüleme hizmetinde likiditeyi korumak için toplam 7.000.000 CYBER-BSC ve 3.888.000 CYBER-ETH kullanılabilecek.

İlgili İçerik: Arkham, Grayscale’in Devasa 500 Kripto Para Cüzdanını Keşfetti: İçinde Neler Var?

Buna ek olarak öneride, CYBER-ETH, CYBER-BSC veya CYBER-OP’den herhangi birinin hazinede azalması durumunda, vakfın her ağda iyi bir CYBER dengesini korumak için zincirler arasında CYBER yakacağı ve mint edeceği belirtiliyor. Tüm zincirlerdeki toplam CYBER arzı her zaman değişmeden 100.000.000 olarak kalacak.

Önerinin arkasındaki motivasyon, farklı ağlardaki kullanıcılar için CYBER’a aynı erişimi sağlamak ve ekosisteme giren kullanıcılar için kafa karışıklığını azaltmak olarak belirtildi.

Şu anda, CYBER’ın kullanıcılar, CEX’ler ve DEX’ler arasındaki dağılımında önemli bir dengesizlik bulunuyor. Bu dengesizlik, 1 Eylül 2023 Cuma günü DEX’lerde CYBER-ETH (20.47 dolar) ile CYBER-BNB (13.40 dolar) ve CYBER-OP (13.08 dolar) gibi büyük bir fiyat farkı oluşmasına neden oldu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

source site-4