ABD’nin Dev Bankasından Kripto Para Hamlesi!

Kripto para birimlerine yönelik kurumsal kabul gittikçe artıyor. Dev şirketlerin kripto para birimlerine yatırım yapması artık sıradan haberler arasında yer alıyor. Bunun yanında düzenleyicilere karşı verilen mücadelede de oldukça mesafe kat edildi. Bir son dakika gelişmesine göre ABD’nin en büyük bankası olan JPMorgan, kripto para alanına giriyor.

JPMorgan, kripto para çıkarmak için hazırlık yapıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere kripto dünyası benimsenme konusunda ilerleme kaydetmeye devam ediyor. Bloomberg’ün haberine göre JPMorgan Chase & Co. Blockchain tabanlı bir kripto mevduat tokenı çıkarmanın ilk aşamalarında. ABD’nin en büyük bankası, bu hamleyi sınır ötesi ödemeleri ve mutabakatı hızlandırmak amacıyla yapıyor.

Kaynağa göre, ABD’nin en büyük bankası, yeni ödeme şeklini çalıştırmak için gereken temel altyapının çoğunu geliştirdi. Ancak konu özel olduğu için adının açıklanmasını kaynak, projenin ABD düzenleyicileri tarafından onaylanmadıkça tokeni oluşturmayacağını kaydetti. Söz konusu kişi, bankanın onay aldıktan bir yıldan kısa bir süre sonra ürünü kurumsal müşterilerin kullanımına sunabileceğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor…

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1