ABD Başkan Adayı Robert F. Kennedy Jr., Bitcoin Satın Aldığını Açıkladı

ABD’nin Demokrat başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. bu yılın başlarında Miami’de düzenlenen Bitcoin Konferansına katıldıktan sonra çocukları için Bitcoin satın aldığını açıkladı.

Daha önce BTC yatırımcısı olduğunu reddeden Kennedy, bugün yaptığı açıklamada Monsanto’ya karşı açtığı davadan elde ettiği kazancın bir kısmını yedi çocuğunun her biri için iki Bitcoin satın almak için kullandığını doğruladı. Böylelikle Kennedy’nin toplam BTC varlığının 14 BTC olduğu anlaşıldı.

14 BTC bu yazının yazıldığı anlarda yaklaşık olarak 414.000 dolara tekabül ediyor.

Kennedy, “Konferansta Bitcoin topluluğunun vizyonu ve tutkusundan ilham aldım ve çocuklarıma paranın geleceğinde bir pay vermek istedim” dedi.

Haziran ayında doldurulan bir mali bildirim formuna göre Kennedy 100.001 ila 250.000 dolar değerinde kripto paraya sahip olduğunu bildirmişti. CNBC’ye daha önce yaptığı açıklamasında ise BTC’de “yatırımcı olmadığını” söylemiş, ancak daha sonra satın almayı unuttuğunu açıklamıştı.

Demokratların 2024 başkanlık seçimleri adaylığı için yarışan Kennedy, Bitcoin’in ve BTC’nin insanları güçlendirme ve çevreyi koruma potansiyelinin güçlü bir destekçisi olarak biliniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4