57 Bin Katlık Kar! Bu Yatırımcı Elindeki Altcoin PEPE’yi Sattı

Kripto para topluluğunun dikkatini çeken önemli bir hareketle karşınızdayız. Altcoin PEPE’ye dair bir haber bu. Buna göre meme coin’in ilk yatırımcılarından biri, ilk yatırımlarından 54.725 kat daha fazla kâr elde ederek tüm varlıklarını satmayı tercih etti. Hareket kripto para piyasasında ciddi bir ilgi uyandırmış durumda. Özellikle dünden beri PEPE’de bu hareketleri konuşmaya devam ediyoruz. Muhtemelen ilerleyen günlerde de benzer gelişmeleri konuşmaya devam edeceğiz. Detaylara bakalım.

Altcoin PEPE Balinasının stratejik hamlesi

Gündem, son tartışmalara hakim olan bir kripto para birimi olan PEPE’nin üzerinde kalmaya devam ediyor. Büyük holdingleri nedeniyle genellikle balina olarak anılan önde gelen bir oyuncunun hamlesi dikkat çekiyor. Buna göre piyasada dalgalanmalara yol açan önemli bir işlem gerçekleştirdi. Söz konusu balina cüzdanı, altcoin PEPE token satışının en erken katılımcıları arasındaydı. Buna göre, merkezi olmayan borsa UniSwap üzerinden, başlangıçta 0,0183 Ethereum ya da 36,73 dolar değerinde bir yatırım ile 1,6 trilyon tokenı hızla satın almıştı.

Artan ilgi ve fiyat artışından faydalanan balina, şu an itibariyle yaklaşık 871.000 dolar eşdeğer bir miktar olan 1 trilyon token’ın tamamını elden çıkarmayı seçti. Bu stratejik hamle, 1.001 altcoin ETH’lik etkileyici bir kârla sonuçlandı. Buna göre 1,73 milyon dolarlık önemli bir kazanca dönüştü. Kazancın gerçekten de boyutu büyük. Herkesin hayalini süsleyen bir kazanç elbette. Ancak elbette bu piyasadaki kazançların her zaman bu şekilde sonuç vermesi elbette zor. Diğer taraftan bu işlem ciddi anlamda dikkat çekiyor. İster istemez izaha da muhtaç hale geliyor. Yapılan bir izah var.

İçeriden bağlantı

Bu işlemden sorumlu cüzdanın, token’ın gelecekteki gidişatını bilen PEPE ekibinin bir üyesine ait olabileceğine dair söylentiler ortaya çıktı. Bu varsayım, son olayların arka planı göz önüne alındığında ağırlık kazanıyor. Altcoin PEPE ekibi içinde, merkezi borsalardaki multisig cüzdanlardan 61 milyon dolar değerinde token satışıyla sonuçlanan gözle görülür bir kırılma meydana geldi. Yakın zamanda yapılan bir açıklamada, token’ın resmi ekibi durumu ele aldı. Buna göre satış yapan üyelerin geliştirici ekibinden çıkarıldığını doğruladı.

Analistler Radarlarındaki 8 Altcoini Açıkladı: PEPE de Var!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Kripto para dünyası ilgi çekici hikayeler sunmaya devam ediyor. Diğer taraftan son hikaye dikkat çekiyor. Buna göre PEPE’deki erken bir yatırımcının ana yatırımlarından 54.725 kat kar elde etmesini içeriyor. Altcoin PEPE’nin yolculuğu ekip dinamikleri ve piyasa dalgalanmaları arasında gelişiyor. Buna göre, dijital varlıkların sürekli gelişen dünyasında yararlanılabilecek stratejik zekayı da gözler önüne seriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2