2024 yeni Skoda Superb görüntülendi!

Avrupa’da orta lüks sedan segmentinde değişimler yaşanırken önemli isimler de bir bir masadan kalkıyor. Bunlardan biri geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Türkiye’de aşiret paket olarak da bilinen Passat Sedan modeliydi. Her ne kadar aşiret paket ismini tam olarak almasa da birçok kişinin daha konforlu olduğunu kabul ettiği Skoda Superb modeli yenilendi. İşte karşınızda 2024 yeni Skoda Superb modelinin teaser görüntüleri…

Sedan Passat’ın en büyük rakibi ve aynı zamanda akrabası: 2024 yeni Skoda Superb!

Aşiret paketin ömrü geçtiğimiz yıl aslında doldu. Volkswagen ise Türkiye gibi sedan Passat’ın aşırı derecede sevildiği ülkeler için üretim süresini uzatsa da geçtiğimiz günlerde Passat yenilendi ve sadece stationwagon kasa tipi satılacağını duyurdu. Bunun üzerine kullanıcılar yeni alternatifler aramaya başladı.

Bu alternatifler arasında şüphesiz en dikkat çeken model Skoda Superb oldu. Passat modelinin uzaktan akrabası olarak sayılabilecek Superb modeli ülkemizde birçok nesli ile oldukça sevildi ve özellikle son dönemlerde makam aracı olarak kullanımı artmaya başladı. Arka koltuktan ön koltuğu ayarlayabilmek gibi birçok makam özelliğine sahip olan Superb’in yeni nesli de oldukça merak ediliyordu.

Aşiret kasaya veda: Yeni Volkswagen Passat tanıtıldı!

Aşiret kasaya veda: Yeni Volkswagen Passat tanıtıldı!

9. nesli ile karşımıza çıkacak olan Volkswagen Passat, sedan karosere ve doğal olarak ‘aşiret paket’ sevdasına da son veriyor.

Yeni nesil Superb ile ilgiliyse ilk görüntüler gelmeye başladı. Yeni Superb eskisi gibi sedan formatında bir liftback olarak kullanıcılara sunulacak. Bu da Superb kullanıcılarının şüphesiz en sevdiği özellik olan oldukça geniş bir yükleme alanı ve bagaj anlamına geliyor.

Gelen ilk görsellere bakıldığındaysa aracın genel olarak hatlarının fazla bozulmadığını söyleyebiliriz. Sadece ön tarafta BMW’den feyz alarak böbreklerinin biraz daha büyüdüğünü ve LED farların biraz daha küçüldüğünü görüyoruz. Arka tarafta ise karakteristik stop lambalarını ve Skoda yazısını görüyoruz. İç kısımla ilgiliyse herhangi bir görsel yayınlanmadı.

Peki siz yeni Skoda Superb hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

source site-28