Yüksek Kıdemli Binance Yöneticisi Mamur Kamat İstifa Etti!

Son aylarda Avrupa ve ABD’de devletlerin regülasyon baskısıyla karşı karşıya kalan Binance borsasından bir yönetici daha istifa etti. Lider kripto para borsasının küresel ürün ve tasarım başkanı Mamur Kamat, The Block’un paylaştığı habere göre görevinden ayrıldı.

Kaynağın iddiasına yanıt veren bir Binance yetkilisi haberi doğruladı:

“Mamur’un görevden ayrıldığını söyleyebilirim. Borsamızın en fazla büyüdüğü dönemde bize sunduğu katkı için kendisine teşekkür ediyoruz.”

Mamur Kamat ise göreven ayrılma sebebi hakkında oluşması muhtemel spekülasyonlara yer vermek istemedi. Yönetici, şirketten kişisel sebepler yüzünden ayrıldığını açıkladı. Kamat, haber kaynağına verdiği röportajda şu sözleri söyledi:

“Benim için istifa etme ve koltuğu bir başkasına devretme zamanı geldi. 20 yıllık kariyer hayatıma bir süre ara vermek istiyorum. Binance borsasında çalışmak benim için hayati bir deneyim oldu. Başta Changpeng Zhao (CZ) olmak üzere tüm iş arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

Kamat’ın istifası Binance için bir ilk değil. Haberin başında bahsettiğimiz gibi dev borsa karşı karşıya kaldığı davaların ardından bir çok yönetici istifa etti. Geçtiğimiz hafta ortaya atılan iddialara göre şirketin Asya-Pasifik sorumlusu Leon Foong, mektubunu masaya bıraktı.

source site-3