Yeni Memecoin BALD Çılgınlığı: Dün Piyasaya Sürülen Token Yüzde 4 Milyon Yükseldi!

Coinbase’in katman 2 çözümü Base Blockchain’i üzerinde bir memecoin olan BALD, dün gece piyasaya sürülmesinin ardından yaklaşık olarak %4.000.000 yükseliş yaşadı.

BALD tokeninin şu anda yaklaşık olarak 63 milyon dolarlık bir piyasa değeri var ve 0.063 dolardan işlem görüyor. BALD isminin Coinbase kurucusu Brian Armstrong’dan esinlendiği düşünülüyor.

BALD fiyatında yaşanan yükselişi gösteren Dexscreener grafiği.

Bununla birlikte tokenin arkasında kim olduğu bilinmiyor. Memecoinlerin riskleri ve herhangi bir içsel değeri bulunmaması nedeniyle kripto para kullanıcılarının çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle de piyasaya henüz çıkmamış bir ağ içerisindeki memecoinler son derece riskli olabilir ve dolandırıcılık içerebilir.

Şu anda Base ağının mainnet’i kullanıcılara açılmış değil. Base tarafından piyasaya sürülen resmi köprü ise yalnızca test ağına bağlı. Bununla birlikte manuel olarak resmi kontrat adresine gönderilen fonlar Base ağında kullanılabiliyor.

Unutulmaması gereken nokta şu ki, henüz resmi bir köprü bulunmadığı için Base ağına gönderilen tokenler hiçbir şekilde geri alınamıyor. Yani bu ağ üzerinde kar eden kullanıcılar aslında tokenlerini henüz geri alamıyor.

Daha önce açıklanan çıkış planına göre Base resmi olarak Ağustos ayı başında piyasaya sürülecek.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4