Yeni Meme Tokende Rug Pull! Uniswap Çalışanı Likiditeyi Çekti!

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimlerinin popülaritesinin artması dolandırıcıları da bu sektöre yöneltti.

Bu bağlamda sürekli yeni bir kripto para dolandırıcılık haberi duyduğumuz bugünlerde son haber popüler merkeziyetsiz borsa Uniswap‘tan geldi.

Uniswap’in kurucusu Hayden Adams Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, borsasının bir çalışanının rug pull vakası nedeniyle işten çıkardığını söyledi.

Bu noktada Uniswap kurucusu, bir çalışanlarının Coinbase’in yeni blokzinciri BASE üzerinde bulunan mem token FrensTech’teki (FRENS) likiditeyi boşalttığını belirtti.

AzFlin olarak bilinen bu çalışan FrensTech havuzuna Uniswap üzerinden para yatırdı ve sahte bir hacim oluşturdu.

AzFlin, FrensTech memecoin’i BASE’de yayınlandıktan yalnızca saatler sonra, çapraz zincir protokolü Hop aracılığıyla BASE’den 25.900 dolar değerinde 14 Ethereum (ETH) çekti.

Uniswap kurucusu yaptığı paylaşımda “İnsanlara bu kişinin artık şirkette olmadığını bildirmek istedim. Bunlar desteklediğimiz veya göz yumduğumuz davranışlar değil.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4