Yatırımcılar Dikkat: Ünlü DeFi Altcoin’inde Büyük Değişiklik, Fiyat %14 Fırladı!

Merkezi olmayan borç verme protokolü Maker (MKR), son 24 saatteki %14’lük güçlü artışının ardından bugün piyasada çok etkileyici bir yükseliş sergiliyor. Mevcut performansına göre, token 1.178,02 dolardan işlem görüyor. Günümüzün ikincil pazarlarındaki en iyi altcoinlerden biri olarak konumlanıyor.

MKR‘ın bir yatırım varlığı olarak hakimiyeti, kullanıcıların SparkLend olarak adlandırılan en yenilikçi protokollerinden birine erişebilecekleri Güney Kore pazarına muzaffer bir giriş yaptığı için borç verme dünyasında da sergileniyor. SparkLend, Kore’nin ötesinde daha fazla kullanıcı tarafından erişilebilir olsa da, bölgedeki DeFi meraklılarını tüm borçlular için% 5 sabit oran sunan türünün tek örneği bir ürüne maruz bırakacak.

MKR, geniş tabanlı inovasyonu ve ürünleri sayesinde alaka düzeyini artıran eski DeFi protokollerinden biridir. Protokolün yerel tokenı MKR, bir dizi ekonomik belirsizlikle maskelenen zorlu bir piyasada çoğu altcoin‘in hakimiyetini kaybettiği bir dönemde büyüme trendini sürdürmek amacıyla sürekli olarak en üst sıralarda yer aldı. Geniş çaplı dayanıklılığının bir göstergesi olarak Maker, son yedi günlük dönemde %11’in üzerinde bir artış göstererek emsalleri arasında liderliğini koruyor.

Maker ve Pivot Noktası

Maker, büyümesi görünür yenilikler lehine kolayca değişebilecek bir dönüm noktasında olan orta ölçekli bir protokoldür. MKR’nin önceki büyümesi, protokolün yönetim kurulundaki işlerini yönetmek için benimsediği yönetişim stratejisini çevreleyen iyimserlik de dahil olmak üzere farklı nedenlerle sağlandı.

Maker protokolü, merkezi olmayan otonom organizasyonun (DAO) temel ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır ve şu ana kadar önerileri topluluk tarafından desteklenerek MKR’nin fiyat artışını benzersiz şekillerde besleyen büyüme hakkında iyi bir fikir vermiştir.


source site-7