Yatırımcılar Bu Meme Coin’e Adeta Akın Ediyor: İşte Nedeni!

Shiba Inu, SHIB ordusunu genişleterek yeni yatırımcılar edinmeye devam ediyor. Son 24 saat içinde, SHIB’in toplam yatırımcı sayısında önemli bir artış görüldü.

Shiba Inu, Yatırımcı Sayısı Artıyor, Shibarium Özel Modda Çalışıyor

CryptEye analitik web sitesine göre, son 24 saat içinde SHIB yatırımcılarının toplam sayısında yaklaşık 1.000 artış görüldü. Şu anda bu metrik 2.418.287’yi göstermektedir. Bunun yanı sıra, yakın tarihli bir rapora göre, son zamanlarda yeni SHIB cüzdanlarının sayısı 10 milyon arttı.

Katman-2 blok zinciri Shibarium yeni bir başlangıç için hazırlanırken, son zamanlarda yeni sahiplerin akışı görüldü. Son lansmandan sonra, SHIB ekibi karşılaştıkları muazzam trafiği idare edemedi. Bununla birlikte, SHIB ekibi Unification Fund ve Alchemy ekibiyle birlikte Shibarium’un çalışmalarını eski haline getirmek ve verimini artırmak için çok çalışıyor.

SHIB geliştiricilerinin lideri Shytoshi Kusama, Shibarium’un restorasyonunun nasıl ilerlediğine dair günlük güncellemeler yayınlıyor. Şimdiye kadar, Katman-2 çözümünün son bir test için özel bir modda başlatıldığını ve yakında halka açık olacağını yazdı.

Shibarium Test Ağı yeni Bir Dönüm Noktasına Ulaştı

Shibarium ana ağı ikinci lansman için hazırlanırken, test ağı Puppynet yeni zirvelere ulaşmaya devam ediyor.

Puppynet’teki günlük transfer miktarı, başarısız olduğu kanıtlanan Shibarium’un piyasaya sürülmesinden önce birkaç günlüğüne kapatıldıktan sonra test ağının yeniden çalışmaya başladığı 16 Ağustos’tan bu yana günde yaklaşık 175.000 – 173.000 arasında sabit kaldı. Bugün SHIB fiyatı 12 Ağustos’tan bu yana %30 değer kaybettikten sonra %6’nın üzerinde bir artış gösterdi. Bu haber yazıldığı sırada, meme coin 0.00000821 dolardan işlem görüyor.

source site-7