Ünlü Türk Analist Altcoin İşlemlerini Açıkladı

Twitter’da analizleriyle ve paylaşımlarıyla dikkat çeken bir analist Bozokcoin altcoin işlemleriyle ilgili önemli bilgileri takipçileriyle paylaşıyor. Bozokcoin yatırım portföyünün bileşimini açıklıyor. Ayrıca portföyündeki farklı varlıkların maliyetlerinde yapılan çeşitli ayarlamalar hakkında bilgi veriyor. Detaylara hep birlikte bir bakalım.

Bozokcoin’in altcoin işlemlerinin detayları

Bozokcoin Twitter’dan yaptığı paylaşımda altcoin sepetine dair bilgiler veriyor. Buna göre Bozokcoin’in portföyünün %20’si 0,04300 dolar maliyetle altcoin ARPA’da yer alıyor. Bozokcoin’in Bozokcoin’in portföyünün %30’su ise 0,2340 dolar maliyetle Floki’de yer alıyor. Yine portföyünün %15’i altcoin Stx’de yer alıyor. Buradaki maliyet ise 0,53 dolar. Analist buradaki maliyeti düşürdüğünü söylüyor. Maliyeti düşürürken INJ’den elde edilen kar ile UMA satışından elde edilen karı kullandığını belirtiyor.

Dieğr taraftan Bozokcoin’in portföyünün %15’i 0,1820 dolar maliyetle altcoin ANKR’de yer alıyor. Ayrıca %20’sinin de 0,3380 dolar maliyetle GMX’te olduğunu belirtiyor. Analist ayrıca şeffaf bir şekilde yaptığı ayarlamalara da dikkat çekiyor. Bozokcoin’in yaptığı ayarlamalar dikkat çekiyor.  

Yapılan ayarlamalar

Bozokcoin Unfi satışından elde edilen kâr ile altcoin Uma maliyetini 1,59’dan 1,48’e düşürdüğünü belirtiyor. Diğer taraftan altcoin ARPA satışından elde edilen %20 kâr Arpa zararından düşülerek Arpa maliyeti 5280’den 4250’ye gelmiş durumda. Arpa maliyeti, Bel satışından elde edilen %4 kâr ile 4100’e geldi. Rvn satışından kaynaklanan %2’lik zarar Inj maliyetine eklenerek Inj maliyetini yaklaşık 7,08’den 7,22’ye yükseltti.

MATIC, ETH Satan Kurumsal Para, Bu Altcoin’den Aldı!

Bozokcoin ayrıca Arpa coin’i %1 zararla sattığını belirtiyor. Buna göre zarar Rad maliyetine eklenmiş durumda. Ayrıca Rad satışından elde edilen kâr ile Inj alımı söz konusu. Buna göre INJ maliyeti 6,50’ye düştü. Altcoin Hft satışından elde edilen %8 kâr, Uma maliyetini 1,48’den 1,33’e düşürmek için kullanıldı. Inj coin satışından elde edilen %4 kâr, Stx maliyetini 0,65’e düşürmek için kullanıldı. Uma satışından elde edilen %11 kâr ile Stx maliyeti 0,59’a düştü. Son olarak altcoin Key satışından elde edilen %10 kâr, ile Stx maliyetini 0,53’e düştü.

Analistin yaptığı işlemlerin neticesi

Görünüşe göre Bozokcoin portföyünü aktif bir şekilde yönetiyor. Ayrıca elindeki varlıklara dair bilgiyi de takipçileri ile paylaşarak şeffaflık sağlıyor. Diğer taraftan Bozokcoin varlıklarını optimize etmek için hem kârlı hem de zarar azaltıcı işlemler yapmış durumda.

Bugün, Bu 38 Altcoin İçin Çok Kritik: İşte Yaşanacaklar!

Son olarak Kriptokoin.com olarak baktığımızda Bozokcoin portföyünü piyasa koşullarına ve varlık performansına göre yönetiyor. Yaptığı işlemler kripto para piyasasındaki hareketleri de bir anlamda açıklamış oluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1