Ünlü Trader Bu Coin’i Analiz Etti: Bir Yılda 20x Yaptı, Hala Boğada!

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, katman-1 blockchain projesi KASPA’nın (KAS) güçlü bir boğa trendi içinde olduğunu söyledi.

Peter Brandt 15 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderide, bir takipçisinin istediği üzerine KASPA blockchain’inin yerel kripto para birimi KAS’i yorumladı. Brandt, KAS hakkında olumlu görüşler bildirdi.

Analist, KAS’ın bir yıldan kısa bir süre içerisinde 20 kattan daha fazla değer kazandığına dikkat çekti. KAS’taki fiyat hareketini güçlü bir boğa trendi olarak nitelendiren trader, fiyatın yükselişine devam edebileceğini ima etti.

Öte yandan Brandt’in KAS’ın çalışma prensibini de takdir ettiği görüldü. Analist KAS’in iş kanıtı (Proof of Work) sistemine sahip olduğuna dikkat çekerek bu durumun olumlu bir faktör olduğunu savundu.

Kesinlikle güçlü bir boğa trendinde, bir yıldan kısa sürede 20 kat arttı. POW bazlı bir kripto para. Bu bence olumlu bir şey.

Peter Brandt 16 Ağustos tarihinde Bitcoin’i (BTC) yorumlamış ve kripto para biriminin önünde potansiyel bir boğa tuzağı senaryosu bulunduğunu öne sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 30 günde %24,1 değer kazanan KAS, son 24 saat içerisinde %1,4 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,0398 dolar seviyesinden işlem gördü.

LİNKLİNKLİNKLİNKLİNK


source site-9