Ünlü Şirket Sözünü Tuttu: Bu Altcoin Güvence Altında!

Temmuz ayında milyonluk hack girişiminin kurbanı olan Curve Finance, ünlü şirketlerden destek almaya devam ediyor. Lider kripto borsası Binance’de DeFi altcoin projesi için yardım eli uzatmıştı. Son hamle, ünlü kripto yatırımcısı DWF Labs’den geldi.

DWF Labs, milyonluk altcoin için güvence veriyor

Curve Finance, 30 Temmuz’da birkaç stable havuzunda güvenlik açığı ihlalleri yaşadı. Saldıranlar kısa sürede DeFi altcoin projesinden milyon CRV çaldı. Bu hack, kurucu Michael Egorov’ın vadeli pozisyonlarını tasfiye riski ile karşı karşıya bıraktı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Egorov için likidite sağlayan arasında Binance’de yer aldı. Diğerleri DWF Labs’in de dahil olduğu ünlü kripto şirketlerini içeriyor.

Son gelişmelerde, kripto şirketi DWF Labs, 2 milyon Curve Token (CRV) için güvence veriyor. Lookonchain bugün şirketin CRV rezervlerini soğuk cüzdanlara çektiğini bildirdi.

DWF Labs kurucusu Andrei Grachev’da müjdeyi X hesabından verdi. Kurucu, şirketin 2 milyon CRV’yi Binance’den uzaklaştırdığını paylaştı. Bu dolaşımdan büyük miktarda CRV’nin çekildiğini anlamına geliyor. Grachev’un açıklamalarına göre:

Az önce Binance’ten zincir üzerindeki cüzdanımıza 2 milyon CRV gönderdik. Biraz envanter yönetimi yapıyorum. Belki gelecekte Binance’e coinlere geri göndeririz, sizi haberdar ederiz! Kriptonun tadını çıkarın, şerefe =)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3