Ünlü Milyarder Tim Draper’den Bitcoin’e Destek! “Doları Geçecek!”

Zorlu geçen 2022 ayı piyasasına rağmen Bitcoin’e olan inancını sürdüren Amerikalı risk sermayesi yatırımcısı Tim Draper yeni açıklamalarda bulundu.

FOX Business’ın “The Claman Countdown” programında konuşan Tim Draper, 250.000 dolarlık hedefinden şaşmıyor.

“Bitcoin İnternetin Yolunu Takip Ediyor!”

Geleceğin Bitcoin‘de olduğunu düşenen Draper, BTC‘yi internet ile kıyasladı.

“Bitcoin sadece daha iyi, daha güvenli bir teknoloji. Ve bence sonunda dünyanın geri kalanının da benimle aynı fikirde olacak.

BTC’nin internetin geçtiği eğriden geçtiğini düşünüyorum.

Bu noktada internet, dünyamızın çok önemli bir parçası haline geldi ve bence aynı şey Bitcoin için de geçerli olacak.”

Bitcoin’e olan desteğini sürdüren ünlü milyarder, geleneksel bankacılık sistemleri ve devlet kontrolündeki para birimlerine kıyasla Bitcoin’in üstünlüğünü ve güvenliğini ileri kanıtlayacağını ve BTC‘nin fiat para birimini geçeceğini tahmin ettiğini söyledi.

Draper bu bağlamda BTC’nin piyasadaki ilk ve en aktif olarak ticareti yapılan kripto para birimi olduğu için hayatımın her alanında kullanılabilir ve herkesin sahip olmak isteyeceği kripto para olacağını ifade etti.

“Hayatımız boyunca göreceğimizi düşündüğüm en heyecan verici yıllardan birini yaşıyoruz. Çünkü Bitcoin para birimlerinin şeklini ve ticaret yapma şeklini dönüştürüyor.

Ayrıca Bitcoin tüm dünyada kabul ediliyor ve pek çok işyeri ödeme şekli olarak BTC’yi kabul ediyor. Çünkü bankalara ve kredi kartı üreticilerine ödeme yapmaları gerekmiyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5