TRON Mucidi, Bu 2 Altcoin’de Yükselişe Geçti!

TRON mucidi Justin Sun bugün iki altcoin için yükseliş beklediğini açıkladı. Açıklama kripto dünyasında ilgi çekiyor. Diğer taraftan JPMorgan’ın analistleri, CRV probleminin yayılmasından bu yana önemli bir noktaya dikkat çekiyor. Genel DeFi ekosisteminin küçülme modunda olduğunu bildiriyor. Detaylara bakalım.

TRON mucidinden açıklama

TRON mucidi Justin Sun’dan bir açıklama geldi. Buna göre TRON ekosistemi ve Ethereum Katman 2 ağları Arbitrum ve Optimism’in kilitlenen toplam değerde bir artış gördüğünü savundu. Diğer taraftan Curve Finance kurucusu Michael Egorov, CRV likidite kriziyle mücadele ediyor. Buna göre şimdiye kadar 42,4 milyon dolar karşılığında OTC anlaşmalarında 106 milyon CRV sattı.

TRON Mucidi, Binance’e Yüzmilyonları Yığdı! Satış mı Var?

Curve Finance hackinin bulaşıcılığı DeFi ekosistemi boyunca yayılıyor. JP Morgan’ın Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analist ekibi, DeFi’nin durumu hakkında bir rapor kaleme aldı. Buna göre ekosistemin küçülme veya durma modunda olduğunu söyledi. Rapora yanıt olarak TRON mucidi Justin Sun açıklama yaptı. Buna göre, Ethereum Layer 2 projeleri Arbitrum (ARB), Optimism (OP) ve Tron (TRX) varlığının DeFi bulaşıcılığını yenerek ekosistemlerine daha fazla varlık ve değer kattığını savunuyor.

Yükseliş beklentisi

DeFi ekosisteminin yayılmakta olan bulaşıcılığı, piyasa katılımcılarını bazı noktalarda endişelendiriyor. Özellikle likidite krizi ve CRV token’ın düşen fiyatı konusunda endişeler var. Curve Finance’in hacki ve kurucusu Michael Egorov’un CRV token için likiditeyi destekleme girişimleri söz konusu. Bu durumun ortasında, JP Morgan’ın analist ekibi DeFi’nin durumu hakkında bir rapor yayınladı. Raporda, Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analist ekibi şunları yazdı.

“CRV token fiyatındaki düşüş, CRV’yi teminat olarak kullanan DeFi platformlarına bir miktar bulaşmaya neden oldu. Ancak sıkıntı şu ana kadar kontrol altına alındı. Bununla birlikte, genel DeFi ekosistemi küçülme veya duraklama modunda kalmaya devam ediyor.”

Tron (TRX-USD) remains an interesting choice for crypto investors. The project’s primary goal is to reward content creators a greater share of the rewards from their efforts. Tron aspires to cut out intermediaries that dominate content creation though massive platforms. The notion is to disintermediate companies like YouTube and Facebook that benefit from creators and to return a greater share of the rewards to creators themselves. Tron is a reasonable option for crypto investors for several reasons. One, it’s very inexpensive. Currently, TRX trades for around $0.06 apiece, meaning speculators can get a lot of exposure for a small up-front investment. This relatively low price doesn’t mean TRX will double quickly. In fact, it traded at $0.16 two years ago. Even at the height of cryptomaina it was valued 2.5-times its current price. However, Tron has shown positive momentum recently. Prices broke above two-month resistance levels, even as development slackens. That’s the kind of activity traders like to see, and exactly the type of activity that can spur price spikes higher.

TRON mucidi Justin Sun, rapor hakkında yorum yaptı. Buna göre Tron’un son iki hafta içinde değer kazandığını vurguladı. Ethereum Layer 2 projeleri Arbitrum ve Optimism, DeFi’nin hızla yayılan krizinin yarattığı olasılıklara karşı platformlarında Kilitli Varlıkların Toplam Değerinde (TVL) bir artışa tanık oldu.

CRV token ile yanıt

Kripto veri istihbarat firması Nansen’de biz on-chain analist olan @sandraaleow Cuma günü itibariyle Michael Egorov’un Tezgah Üstü (OTC) piyasalarında 42,4 milyon dolar topladığını belirtti. Buna göre DeFi influencer’larına ve piyasa yapıcılarına 106 milyon CRV token sattığını açıkladı. Diğer taraftan analist yakın zamanda attığı bir tweet’te projelerin ayrıntılı bir listesini ve CRV satın alma ayrıntılarını paylaştı:

TRON mucidinin açıklamaları yanında Egorov’un CRV tokenı için likiditeyi artırma girişimleri önemli. Buna göre Kriptokoin.com olarak baktığımızda DeFi topluluğunda bu adımlar coşkuyla karşılandı. Ayrıca birkaç piyasa yapıcı ve proje CRV satın alarak ekosistemdeki çeşitli likidite havuzlarındaki varlığı destekledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2