Trilyonlarca Shiba Inu Hareket Halinde: Borsa, Dev Satışa mı Hazırlanıyor?

Whale Alert, geçtiğimiz günlerde Shiba Inu cephesinde yaşanan önemli hareketler tespit etti. Platformun verilerine göre 4,6 trilyon SHIB, kime ait olduğu bilinmeyen bir cüzdana transfer edildi. Bu transferlerin önemli bir kısmı Bitvavo tarafından gerçekleştirilmesi ise dikkat çekti.

Bitvavo, 4.615.530.677.374 SHIB‘i bilinmeyen bir cüzdana transfer etti. Varlıklar transfer sırasında 35.694.206 dolar değerindeydi.

Bu kayda değer işleme yanıt olarak, Loch Chain, gizemli Shiba Inu alıcı cüzdanını tanımlamaya çalıştı. Platform, bu cüzdanın yeni bir cüzdan olduğunu ve daha önce hiçbir işlemle ilişkilendirilmediğini belirtti.

Özellikle, Whale Alert alıcı adresi bilinmeyen bir cüzdan olarak adlandırırken, blok zinciri kaşifinden gelen veriler cüzdanın Bitvavo kontrollü bir adres olduğunu doğruladı. Ek olarak, cüzdanın işlem geçmişinde yalnızca bir giriş mevcut.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere Bitvavo’dan yapılan son işlem bu ay ilk kez gerçeklemedi. Üç gün önce, borsa benzer şekilde büyük miktarda Shiba Inu’yu bir cüzdana taşıdı. Özellikle, işlem 4.630.530.677.374 SHIB token’ı içeriyordu. Token’lar o sırada 36.696.955 dolar değerindeydi. Aralık 2022’de de benzeri hareketler tespit eden Whale Alert, bu cüzdanlardan borsaya doğru giriş olmadığını da belirtti.

Shiba Inu haberleri


source site-7