Theta (THETA) ve Google Cloud, Google Konferansında Ortak Projelerini Tanıttı

Merkeziyetsiz video dağıtım ağı Theta (THETA), bugün San Francisco’da düzenlenen Google Cloud Next konferansında “Videodan Metne Uygulamaları için Model Pipeline” adlı yenilikçi işbirliğini sunmak üzere Google Cloud ile ortaklık kurdu.

Proje, Theta’nın edge ağının Google Cloud’un güçlü bulut altyapısını destekleyerek video, medya ve eğlence alanlarında yeni yapay zeka kullanım örneklerini nasıl mümkün kılabileceğini göstermeyi amaçlıyor.

Google Cloud’un Web3 müşteri mühendisi Brice Perez tarafından gerçekleştirilen sunumda, birden fazla deep-learning modelini art arda kullanarak model pipeline’ın nasıl çalıştığı anlatılacak.

Model pipeline’ı, video transkripsiyonu, çeviri, özetleme, duygu analizi ve içerik moderasyonu gibi görevleri yerine getirebiliyor. Bulut ve edge mimarilerini birleştirerek, pipeline yüksek kullanılabilirlik, ölçeklenebilirlik, kaynak verimliliği ve düşük gecikme süresi elde edebiliyor.

Theta resmi blog gönderisi olarak paylaşılan gelişmenin ardından THETA altcoin fiyatında da ani bir hareketlilik başladı ve fiyat 0.63 dolar seviyesinden 0.685 dolara kadar iğne attı. Bu yazının yazıldığı anlarda ise tokenin fiyatı 0.653 dolardan işlem görüyor.

Theta ve Google Cloud, Theta’nın Google Cloud Teknoloji Ortağı olduğu ve Guardian Node ağını Google Cloud Marketplace’te kullanıma sunduğu 2020 yılından bu yana işbirliği yapıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4