Tether (USDT) İkinci Çeyrekte 1 Milyar Dolar Kar Açıkladı!

83 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük stablecoin olan Tether 2023 ikinci çeyrek raporunu yayınladı.

Bağımsız muhasebe firması BDO tarafından denetlenen ve onaylanan raporda 30 Haziran 2023 itibariyle piyasadaki USDT’lerin karşılığının şirket hazinesinde bulunduğu bir kez daha ifade edildi.

Raporda göre şirket varlıkları ikinci çeyrekte 850 milyon dolarlık bir fazla verirken, şirket varlıkları 3,3 milyar dolar fazla verdi. Tether bu karı hissedarlara dağıtmayacağını ve USDT’lerin karşılığını %100’ün üzerinde tutmaya karar verdiğini belirtti.

Tether’in Nisan 2023 ve Haziran 2023 arasındaki operasyonel kârı 1 milyar dolar olarak açıklandı.

“Şirket Yönetimi 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla aşağıdaki gibidir:

Grubun konsolide toplam varlıkları en az 86.499.251.218 ABD Doları tutarındadır.

Grubun konsolide toplam yükümlülüğü 83.200.775.340 ABD Doları olup, bunun 83.178.020.411 ABD Doları ihraç edilen dijital tokenlerle ilgilidir.

Grup’un konsolide varlıkları konsolide yükümlülüklerini aşmaktadır.

Yatırımlarının %85’i nakit ve nakit benzerlerinde tutulan Tether’in rezervleri son derece likit durumdadır.”

Bilançoya ilişkin konuşan Tether CTO’su Paolo Ardoino şeffaflığın kendileri için önemli olduğunu ve bunu güçlendirmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

“Uzun vadeli hedefimiz her zaman, teknolojinin ve hayal gücünün sınırlarını zorlayarak küresel bir oyuncu olarak inovasyonu yönlendirmek olmuştur. Rezerv tasdik sürecimizi sürekli iyileştirerek, sektörde yeni standartlar belirlemeyi ve başkalarına da aynı yolu izlemeleri için ilham vermeyi amaçlıyoruz.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5