Tether Üç Kripto Para Ağında Para Basımını Durdurdu! “İyileşme Belirtisi Yok”

82 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük stabilcoin olan Tether’den yeni bir duyuru geldi.

Tether Kusama, Bitcoin Cash SLP ve Omni Layer uygulamalarındaki desteğini sonlandıracağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre;

“Tether, 17 Ağustos 2023 tarihinden itibaren USD₮-Omni, USD₮-Kusama ve USD₮–BCHSLP basımını durduracak.

Tether, en az önümüzdeki 12 ay boyunca USD₮-Omni, USD₮-Kusama ve USD₮-BCH-SLP’yi normal şekilde kullanmaya devam edecektir. Tether, bu süre zarfında başka değişiklikleri değerlendirebilir ve duyurabilir.

Kullanıcılar ayrıca Bitfinex gibi bu varlıkları destekleyen platformlardaki diğer zincirler için USD₮-Omni, USD₮-Kusama ve USD₮-BCH-SLP’yi değiştirebilir.”

Tether bu kararın gerekçesini şu şekilde açıkladı:

“Bir blok zinciri, uzun bir süre boyunca önemli bir çekişten yoksunsa ve kullanım göstergelerinde herhangi bir iyileşme belirtisi göstermiyorsa, desteğin sürdürülmesi verimsiz hale gelir ve güvenlik ve gözetimi tehlikeye atabilir.

Bu nedenle, dikkatli bir değerlendirmenin ardından Tether, Kusama, Bitcoin Cash SLP ve Omni Layer uygulamalarına desteği keserek stratejik bir geçişe başlayacak.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4