Tether CTO’su, Son Zamanlarda Yayılan USDT FUD’u Hakkında Konuştu: “Bazı Kripto Şirketleri Fonlarının Kaynağını Açıklayamıyor”

Kripto para piyasasındaki en büyük stablecoin’in arkasındaki şirket olan Tether, bazı kullanıcıların ve platformların ulaşılamaz veya çok zor bulduğu para çekme süreci nedeniyle eleştirilere maruz kalıyor.

Bununla birlikte doğrulanmamış iddialar arasında kripto para borsası Binance’in de USDT’lerini dolara çevirmekte zorlanan şirketler arasında olduğu söyleniyordu.

Ancak Tether CTO’su Paolo Ardoino, Tether’den para çekme işlemlerinin yapılamadığı iddialarını yalanladı ve şirketin bankacılık standartlarına uymak için gerekli olan onboarding sürecini savundu.

Pazartesi günü attığı bir tweet’te Ardoino, Tether’in bugün 325 milyon USDT’den fazla para çekimini tamamladığını ve birçok müşterinin tokenlerinin karşılığında dolar alabildiğini söyledi.

Ayrıca, Tether şirketinin uyguladığı fon kaynağı gibi temel bilgileri gerektiren onboarding sürecinin titizliği hakkındaki şikâyetlere de değindi.

Ayrıca, Tether şirketinin uyguladığı fon kaynağı gibi temel bilgileri gerektiren onboarding sürecinin titizliği hakkındaki şikâyetlere de değindi. Bunun nedeninin Tether’in güçlü bir bankacılık ortakları ağına dayanması olduğunu ve bir müşteriyi kabul etmeden önce uygun KYC/AML’yi (müşterini tanı) işlemlerini sağlamanın önemli olduğunu söyledi. Bunu yapmamanın tüm Tether kullanıcılarını riske atacağını da sözlerine ekledi.

İddiaları FUD olarak niteleyen Ardoino, bazı kripto para şirketlerinin “fonlarının kaynağını açıklamak” gibi basit soruları bile cevaplamakta zorlanmalarını anlamadığını belirtti. Ardoino’nun bu açıklamasıyla hangi şirket veya şirketleri kastettiği bilinmiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5