Terra Classic Ekibinin Kritik Teklifi Resmen Kabul Edildi: LUNC 1 Dolara Mı?

USTC Quant ekibine Ağustos ayı için fon sağlamak üzere topluluk havuzu harcama önerisi Terra Classic topluluğu tarafından resmen kabul edildi. Teklif, Terra Station cüzdan sorunları nedeniyle başlangıçta minimum oy alamamasının ardından USTC repeg ekibi tarafından yeniden sunuldu.

Terra Classic Topluluğu Kilit Önergeyi Kabul Etti

11730 numaralı “USTC / Stable Algo Quant Team” önerisi, Terra topluluğunun öneriyi onaylamasıyla resmen kabul edildi. Station cüzdanı günlerce kapalı kaldıktan sonra canlı ve çalışır durumda olduğu için teklif bu kez uygun doğrulayıcı oylama katılımını aldı.

Teklif %50 “Evet” oyu alarak “geçme eşiğini” aştı. Ayrıca, teklif %8 “Hayır” ve %7 “Veto ile Hayır” oyu aldı. En büyük oy gücüne sahip doğrulayıcı Allnodes “Çekimser” oy kullanarak %35 oy almıştır.

Toplamda 50 doğrulayıcı yönetişim oylamasına katılmış ve 35 doğrulayıcı teklifi desteklemiştir. Bunlar arasında DFLunc, Stakely, 1maxfee, TerraCVita, LUNC DAO ve StakeBin bulunmaktadır.

Teklif daha önce topluluk tarafından yönetişim oylaması yoluyla reddedilmişti. Ancak USTC Quant ekibi üyeleri, teklifin sonucunu değiştirdikleri için bazı doğrulayıcıları suçladı. Bir doğrulayıcı, USTC repeg ekibine komisyonlar aracılığıyla çalışmaları için fon sağladığını duyurdu.

USTC repeg ekibi, herhangi bir ek finansman olmadan yakmak için “zombi USTC” kaynaklarını belirlemeyi planlıyor.

LUNC ve USTC Fiyatları Yine Düştü

ABD SEC’in 7 Bitcoin ETF’sinin tamamına ilişkin kararını ertelemesinin ardından kripto piyasasının genelinde bir satış dalgası görüldü. LUNC ve USTC fiyatları da önemli ölçüde düştü.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere LUNC fiyatı şu anda son 24 saatte %3 ve bir ayda %22 düşüşle 0,000061 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000612 ve 0,0000644 dolar.

Bu arada, USTC fiyatı da son 24 saatte %5 düştü. Fiyat şu anda 0,011 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, işlem hacmi son 24 saatte %150 arttı.

source site-7