Teknik Analist, “Bitcoin’de Önce Düşüş, Sonra Ani ve Şiddetli Yükseliş Gelecek” Dedi, Önemli Seviyeleri Açıkladı

Wolfe Research’ten bir teknik analiste göre, Bitcoin (BTC) fiyatının mevcut işlem aralığından çıkmadan önce daha fazla aşağı yönlü baskıyla karşılaşması bekleniyor.

Bitcoin’in fiyat hareketlerinin eğilimlerini ve modellerini izleyen Rob Ginsberg, yayınladığı bir notta coin’in Haziran sonundan bu yana aşağı ve yukarı doğru 2.000 dolarlık bir aralıkta sıkışıp kaldığını ve 30.000 doların bu aralığın orta noktası olduğunu söyledi.

Ginsberg, notunda “Nihayet kırılma yaşayıp daha da yükselebilir mi? Kesinlikle, ama muhtemelen trendin gösterdiği gibi daha da düşmeden olmaz” şeklinde yazdı.

Ginsberg, son iki yılda BTC’nin sekizden fazla kez sıkı bir konsolidasyonun ardından “aniden genişlediğine” dikkat çekti. Ancak, mevcut piyasa koşullarının yükseliş hareketi için elverişli olmadığını söyledi:

“Teknoloji hisseleri geriliyor, faizler yükseliyor ve dolar yeniden yükselişe geçiyor. Bu kısa vadeli engellerin BTC’de fiyatı düşürmesi ve hacmi düşük tutması muhtemel. Bununla birlikte, tarih bize bir gösterge sunuyorsa, fiyat nihayet yükseldiğinde bunun ani ve şiddetli olmasını bekleyebiliriz.”

Ginsberg, 31.000 dolar seviyesini izlenmesi gereken kilit direnç seviyesi olarak vurguladı. Bitcoin bu seviyenin üzerine çıkamazsa, analiste göre aralığının alt ucunu 28.000 dolar ya da daha düşük bir seviyeleri test edebilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4