Tarih, Bu Altcoin İçin Ralli Öneriyor!

Yaygın olarak takip edilen Santiment analistleri, tarihsel verilerin Ethereum tabanlı bir altcoin için yeşil sinyaller verdiğini söylüyor. Söz konusu proje, bu hafta imza attığı yüksek profilli ortaklıklarla nam saldı.

Santiment: Bu altcoin, tarihsel olarak ralli başlatan seviyeye ulaştı

Kripto analiz platformu Santiment’e göre Ethereum tabanlı oracle platformu olan Chainlink (LINK) kısa vadede yakın takip gerektiriyor. Analistler, çeşitli metriklerin LINK için yeşil sinyal yaktığını bildirdi. Analizde dikkat çeken nokta, altcoin fiyatının tarihsel bir boğa çıkışı seviyesine ulaşması. Aşağıdaki grafiği paylaşan Santiment analistleri, güncel metrikleri şu şekilde yorumluyor:

Chainlink, tarihsel olarak fiyat toparlanmasının habercisi olan önemli bir seviyeye ulaştı. Bitcoin ve genel kripto sektörünün nispeten istikrarlı kalacağını varsayarsak, LINK’in döviz arzındaki düşüş (şu anda sadece %15,5), yükseliş eğilimi gösteren bir farklılığa işaret ediyor.

LINK şu anda 5.96 dolar bölgesine işlem görüyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, bu hafta Swift ile farklı Blockchain’ler arasında ilk transferleri tamamladı. CCIP protokolünün lansmanı önceki aylarda altcoin için çift haneli kazanımlara yol açmıştı.

Analistler, MKR üzerindeki anormal balina birikimine dikkat çekti

Daha sonra DeFi projesi Maker’a (MKR) geçen Santiment analistleri, balinaların 9 Temmuz’dan bu yana 71 milyon doların üzerinde altcoin biriktirdiğini tespit etti. Bu birikim MKR fiyatı üzerinde doğrudan etkiye sahip. Analistlere göre:

Kripto piyasasının geri kalanı düşerken Maker +%12’lik güzel bir günün tadını çıkardı. Bu büyük ölçüde balinaların ve köpekbalıklarının MKR cinsinden 11.600 ila 11.6 milyon dolar arasında bir birikime sahip olmasına bağlanabilir. Birikimleri gelecekteki fiyat hareketleriyle ilişkili olmaya devam edecek.

MKR şu anda 1,134.44 dolardan işlem görüyor. Bu hafta artan balina birikimi eşliğinde çift haneli kazanımlar elde etti. Bu esnada, BTC ve ETH dahil çoğu altcoin yatay hareketlerini sürdürüyordu.

Altcoin yatırımcıları BCH grafiğindeki yeni fırsatlara da dikkat etmeli

Santiment analistleri son olarak Bitcoin Cash (BCH)’in temel metriklerine göz attı. Artan taleple birlikte yükselen fiyatı boğa sinyali olarak yorumladı:

Bitcoin Cash sağlıklı bir fiyat toparlanması yaşadı ve sadece iki hafta önce 180 dolara kadar düştükten sonra şu anda 214 dolara geri döndü. Kısa ve uzun vadeli trader’lar Gaziran ortasından bu yana ilk kez kar elde ediyor ve balinalar daha fazla yükselişin anahtarı olacak.

Altcoin fiyatı şu anda 200.44 dolardan işlem görüyor. Santiment analistlerine göre, işlem hacminin düştüğü esnada balinalar BCH fiyat yükselişini destekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2