Son Dakika: Binance US, OMG Network (OMG) Tokenini Delist Edeceğini Açıkladı!

Kripto para borsası Binance’in ABD şubesi tarafından yapılan açıklamaya göre Binance US, OMG Network (OMG) tokenini delist edecek.

Küresel kripto para borsası Binance’in Amerika şubesi Binance.US, OMG Network’ü (OMG) 12 Eylül 2023 tarihinde delist edeceğini duyurdu.

Binance.US tarafından yayınlanan blog yazısına göre, OMG’yi delist etme kararı, platformda listelenen tüm dijital varlıkların periyodik olarak gözden geçirilmesinin ardından alındı. İnceleme sürecinde tokenin risk profili, düzenleyici durumu, geliştirici faaliyetleri, ağ istikrarı, topluluk katılımı ve etik davranış gibi çeşitli faktörler göz önünde bulunduruldu.

Binance.US, OMG’nin artık kendilerinin sahip olduğu yüksek standartları karşılamadığını ve sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto ekosistemini korumak için delist edilmesinin gerekli olduğunu belirtti.

Gelişmenin ardından OMG fiyatında ani düşüş yaşandı.

Binance.US üzerindeki OMG sahiplerinin tokenlerini platforma yatırma işlemleri için 12 Eylül 2023 saat 19:00 PDT / 10:00 EDT / 17:00 TSİ tarihine kadar kadar süreleri olacak. Bu süreden sonra, para yatırma işlemleri kapatılacak ve Binance.US’ye gönderilen OMG’ler işleme alınmayacak.

OMG için para çekme işlemleri, tokenlerini başka bir platforma veya cüzdana aktarmak isteyen kullanıcılar için açık kalacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4