Sıcak Gelişme: Binance, Belçika’daki Kullanıcılar İçin 4 Altcoinin Delist Edileceğini Bildirdi

Kripto para borsası Binance, yasal uyumluluğu gerekçe göstererek Belçika’da bazı gizlilik coinlerinin alım satımını durduracağını açıkladı.

Binance’in müşteri hizmetleri departmanı tarafından Belçikalı kullanıcılara gönderilen bir mesaja göre, borsa 21 Eylül 2023, TSİ 19:00’dan itibaren platformunda Monero (XMR), MobileCoin (MOB), Firo (FIRO) ve Horizen (ZEN) tokenlerinin satın alınmasını veya ticaretini artık desteklemeyecek.

Binance, borsaların platformlarında listelenen coinler için işlemleri tam olarak takip edebilmelerini gerektiren AB düzenlemelerine uymak zorunda olduğunu ve yukarıda belirtilen gizlilik coinlerinin bunu desteklemediğini söyledi.

Binance, borsaların platformlarında listelenen coinler için işlemleri tam olarak takip edebilmelerini gerektiren AB düzenlemelerine uymak zorunda olduğunu ve yukarıda belirtilen gizlilik coinlerinin bunu desteklemediğini söyledi. Borsa ayrıca, başka bir gizlilik coini olan BEAM’i delist ettiğini ve BEAM yatırma işleminin artık desteklenmeyeceğini belirtti.

Bu gizlilik coinlerini elinde bulunduran kullanıcılar bunları Binance’ten çekmeye devam edebilecek, ancak bunlarla yeni pozisyonlar satın alamayacak veya açamayacaklar. Borsa ayrıca, dönüştürme özelliğini, kullanıcıların pozisyonları satmasına veya kapatmasına izin veren, ancak yenilerini satın almasına veya açmasına izin vermeyen yalnızca azaltma moduyla sınırlayacağını söyledi.

Bir Binance sözcüsü, borsanın müşteri hizmetleri departmanından Belçikalı kullanıcılara gönderilen mesajı gösteren gönderiyle ilgili sorulara yanıt olarak e-posta yoluyla “Mümkün olduğunca çok sayıda kaliteli projeyi desteklemeyi hedeflerken, gizlilik paralarının ticaretiyle ilgili yerel yasa ve düzenlemelere uymamız gerekiyor” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5