Shiba Inu Geliştiricisinden Shibarium Ağı Hakkında FUD Açıklaması: Dolandırıcıları Dinlemeyin!

Popüler meme coin projesi Shiba Inu (SHIB) geliştiricisi Kaal Dhairya, projenin katman-2 ağı Shibarium’a dair FUD’ları önlemek için önemli bir açıklama yaptı.

Shiba Inu geliştiricisi Kaal Dhairya 24 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Shibarium ağını durumu, olası yanlış anlaşılmalar ve FUD’lar üzerine bazı bilgilendirmelerde bulundu.

Geliştirici ağın üzerindeki hareketlerin takip edilmesini sağlayan ağ gezgini Shibariumscan’in çevrim dışı olmasının ağın da çevrim dışı olduğu anlamına gelmediğinin altını çizdi. Shibarium’un mevcut durumda çevrim içi olduğu ancak kamuoyu erişime sunulmadığı vurgulandı.

Kaal, mevcut durumda açık kaynak kodlu bir ağ gezgini altyapısı kullandıklarını ve bunu barındırmak için yeterince büyük sunuculara sahip olmadıklarını belirtti. Zaman zaman ağ gezginin çökmesine neden olan şeyin bu olduğunu ima eden Kaal, yakında daha istikrarlı bir sürümün çıkarılacağını taahhüt etti.

Kaal bu durumun insanları paniğe sevk etmek ve bundan faydalanarak düşük fiyattan alım gerçekleştirmek isteyen kötü niyetli aktörlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,8 değer kazanan SHIB, yazım itibariyle 0,00000815 dolar seviyesinden işlem görüyor.


source site-9