Satış Dalgası Mı? Bu Ethereum Balinası 8 Yıl Sonra Uyandı

Kripto para dünyasında yeni bir gelişme var. 8 yıldır uyuyan bir Ethereum balinası harekete geçmiş durumda. Ayrıntılara hep birlikte bir bakalım.

Ethereum cüzdanı 8 yıl sonra yeniden harekette

Sekiz yıllık uzun bir uyku döneminin ardından, bir Ethereum (ETH) cüzdanı hayata geri döndü. Buna göre ilk işlemini gerçekleştirdi. 302.000 dolar dolar değerinde 185 ETH varlığa sahip bir cüzdan bu. Buna göre 25 ETH’yi popüler ABD kripto para borsası Kraken’e aktardı. Bu yeniden etkinleştirme, cüzdan sahibinin varlıklarını satmayı planlayıp planlamadığı konusunda spekülasyonlara yol açtı.

Bir kripto para takip hizmeti olan Whale Alert‘tan geldi haber. Resmi sosyal medya hesabında yakın zamanda yayınladığı bir gönderide bu konuya yer veriyor. Sekiz yıl önce Ethereum ICO’suna katıldığından beri hareketsiz kalan bir cüzdanın yeniden canlandığını vurguladı. Transferden önce 302.000 dolar değerinde 185 ETH tutan cüzdan, 25 ETH değerinde kayda değer bir işlemle sahneye yeniden çıktı. Bu, cüzdanın toplam varlıklarının yaklaşık %13,5’ini temsil ediyor. Bu Ethereum’ların madencilik öncesi döneme dayandığını belirtmek gerekiyor.

Madencilik öncesi ve portföy büyümesi

Ön madencilik, ilk halka arzından (ICO) ve madencilik faaliyetlerinin başlamasından önce bir kripto para biriminin oluşturulmasını ve dağıtılmasını içeriyor. Bu varlıklar genellikle proje geliştiricilerini ve erken yatırımcıları ödüllendirmek için kullanılıyor.

Söz konusu cüzdan, ICO’ya katılımından bu yana yaklaşık %524.000’lik kayda değer bir portföy büyümesi gördü. Şu an itibariyle, cüzdan Ethereum ETH başına ortalama 1.625 dolar potansiyel kâra sahip. Diğer taraftan toplam potansiyel kâr ortalama 300.000 dolar civarındadır.

Gerçekleşen kâr ve spekülasyon:

Cüzdanın Kraken’e yaptığı 196.000 dolar tutarındaki son transfer göz önünde bulundurulduğunda, sahibinin niyetleri hakkında sorular ortaya çıkmakta. Varlıklar satılırsa, 196.000 dolar tutarında gerçekleşmiş bir kâr kaydedilecek. Ethereum topluluğu ve kripto para meraklıları şimdi bu cüzdanın uyanışının varlıklarının satışının habercisi olup olmadığını görmek için yakından izliyor. Bu arada, mevcut Ethereum fiyatı son 24 saat içinde %0,4’lük marjinal bir düşüş göstererek 1.647 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ethereum Balinaları Dump'a Hazırlanıyor! Bir Balina Daha Uyandı!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda bu gelişme, uzun süredir uykuda olan varlıkların aniden hayata dönebildiğini gösteriyor. Diğer taraftan potansiyel olarak piyasa dinamiklerini etkileyebildiği, sürekli gelişen kripto para dünyasına entrika katıyor. Bakalım uyuyan balinanın bu hareketi neticesinde ilerleyen zamanlarda da başka hangi balinalar uyanacak. Bekleyip göreceğiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3