Santiment’ten Gözlerden Düşen Altcoin Hakkında Açıklama: “Hacim ve Bahsedilme Oranı Tavan Yaptı”

Kripto para analiz şirketi Santiment, yaptığı açıklamasında bir zamanlar DeFi boğası yaşanırken sıkça adını duyduğumuz bir tokenin işlem hacmindeki ve sosyal medya ağlarındaki artışa dikkat çekti.

Santiment analistlerine göre, Flamingo (FLM) gün içerisinde zirve noktasındaki %79’luk yükselişinin ardından sosyal medya ağlarında bahsedilme verisinde son beş haftanın en yüksek seviyesine yerleşti.

Santiment tarafından yayınlanan ve FLM altcoininde yaşanan yükseliş verilerini gösteren grafik.

Buna ek olarak FLM tokeninin işlem hacmi de 2022 yılının Haziran ayında yaşadığı pump’ın ardından en yüksek seviyesine geldi. Buna rağmen altcoinin fiyatı, diğer birçok kripto paranın da yaşadığı gibi tüm zamanların en yüksek seviyesinden epey geride.

Verilere göre FLM tokeni 7 Nisan 2021 yılında gördüğü 1.24 dolar seviyesinden %91 değer kaybetti ve bu yazının yazıldığı anlarda 0.1063 dolardan işlem görüyor. Buna rağmen token, 19 gün önceki tüm zamanların en düşük seviyesinden bir sıçrama gerçekleştirdi ve bu seviyeden %128 yükseldi.

Flamingo, bir zamanlar Ethereum’a alternatif olarak gösterilen fakat adından pek de bahsetmediğimiz NEO blockchain’i üzerinde kurulu bir DeFi platformu olarak tanınıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5