Ripple’dan Yeni Girişim: Tröst Şirketi Fortress Trust’ın Tamamını Satın Aldı

Ripple, blok zinciri yenilikçileri için Web3 finansal, düzenleyici ve teknoloji altyapısı sunan, Nevada merkezli sözleşmeli bir tröst şirketi olan Fortress Trust’ı satın aldığını duyurdu.

Anlaşmanın Ripple’ın iş ve ürün yol haritasının yanı sıra lisanslama yeteneklerini de geliştirmesi bekleniyor.

Cuma günü yapılan basın açıklamasına göre, Ripple satın almanın mali koşullarını açıklamadı, ancak konuyla ilgili bilgisi olan bir kişi fiyat etiketinin Mayıs ayında saklama firması Metaco için ödediği 250 milyon dolardan daha az olduğunu söyledi.

Kurumsal kripto para ve blok zinciri pazarı büyümeye devam ediyor ve %54.5’lik yıllık bileşik büyüme oranıyla 2030 yılına kadar yaklaşık 250 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

Ripple, Fortress Trust anlaşmasının tamamlanmasının ardından, ana şirket Fortress Blockchain Technologies’e ve dünyanın dört bir yanındaki B2B müşterilerine yeni ve yenilikçi ödeme çözümleri sunmak için Ripple’ın küresel teknolojisinden yararlanacak olan FortressPay hizmetlerine yatırım yapmayı planlıyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse konuyla ilgili şunları söyledi:

“Fortress Blockchain’in ilk yatırımcılarından biri olarak, ekibi, vizyonunu ve teknolojisini tanıma şansımız oldu. 2021’deki lansmanlarından bu yana, yinelenen gelir ve hem kripto yerlisi hem de kriptoya yeni başlayan müşterilerden oluşan güçlü bir liste ile etkileyici bir girişim kurdular. İşimizi hızlandırmak ve kripto altyapısı için kritik olan alanlarda avantajımızı sürdürmek için bu ekibi ve teknolojisini getirmekten heyecan duyuyoruz.”

Ripple Başkanı Monica Long ise şu ifadeleri kullanıyor:

“Lisanslar, ödemelerimiz ve likidite çözümlerimiz genelinde Ripple’ın kripto altyapısını kullanan işletmeler için sınıfının en iyisi müşteri deneyimlerini oluşturmak ve sunmak için güçlü bir araçtır. Fortress Trust’ı satın almak, hem mevcut ürünlerimizdeki mevcut müşteri deneyimini iyileştirmek hem de yeni, tamamlayıcı ürünleri keşfetmek için bize çok fazla seçenek sunuyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4