Ripple (XRP) Düşmeye Devam Ederken Balinalar Biriktiriyor!

Geçtiğimiz hafta Elon Musk’ın şirketi SpaceX’in Bitcoin ve altcoin satışı yaptığına dair ortaya atılan ididalar kripto para piyasasına olumsuz yansıdı. Uzun süredir hareketsiz kalan Bitcoin (BTC), soluğu 26 bin dolarda alırken Ripple (XRP) daha büyük kayıplar yaşadı. SEC davasında Yargıç Analisa Torres’in kararının ardından altcoin fiyatı 1 dolara yaklaşa da yükselişin kalıcı olmadığı ortaya çıktı.

XRP, yargıç kararı ile dev yükseliş mumları diktikten sonra akimüle olurken SpaceX haberinin üzerinde SEC’in yaptığı temyiz başvurusu satış baskısının artmasına neden oldu. Ripple, geçtiğimiz hafta %13,94 değer kaybetti.

Ripple Balinaları Biriktiriyor!

On-chain takip platformu Santiment, altcoin fiyatındaki düşüşe rağmen balinaların alım yaptığını tespit etti. Santiment’in paylaşımına göre elinde 10 milyondan fazla XRP tutan cüzdan sayısı son günlerde artıyor.

Söz konusu miktara sahip olan 221 farklı altcoin cüzdanının elinde toplam 16,13 milyar adet Ripple bulunuyor. Piyasa verilerine göre bu rakam 8,71 milyar $ değere sahip.

XRP Fiyatı

Ripple’ın yerel altcoin birimi yeni haftaya negatif başladı. Bitcoin ve çoğu büyük altcoinlerde kayıplar %1-2 ile sınırlı kalırken XRP %3,05 aşağıda seyrediyor.

Önde gelen kripto para birimi 0,565$ direncinin üzerinde kalıcı olmadığı sürece yeni bir ralli olası görünmüyor.

source site-2